Κλειδαράς Λάρισα - 24 ώρες

Immobilizer Αυτοκινήτων Λάρισα

Προγραμματισμός Τηλεχειριστηρίων Αυτοκινήτων Παντός Τύπου

Τι είναι το immobilizer αυτοκινήτων;

Το σύστημα immobilizer (immobilizer ή immobilizer) είναι μια ηλεκτρονική συσκευή που είναι προσαρτημένη σε ένα αυτοκίνητο για να εμποδίζει την εκκίνηση του κινητήρα, εκτός εάν χρησιμοποιείται με το σωστό κλειδί. Αυτό αποτρέπει τυχαίες εκκινήσεις χωρίς κλειδί.

Το ηλεκτρικό σύστημα ακινητοποίησης / συναγερμού εφευρέθηκε τους από St. George Evans και Edward Birkenbuel και κατοχυρώθηκε με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας το 1919.  Τα σύγχρονα συστήματα immobilizer είναι αυτόματα, που σημαίνει ότι ο ιδιοκτήτης δεν χρειάζεται να θυμάται να το ενεργοποιήσει. Τα πρώτα μοντέλα χρησιμοποιούσαν στατικό κωδικό στο κλειδί ανάφλεξης (ή μπρελόκ) .

Αντιγράφή immobilizer αυτοκινήτων λάρισα

Μπορούμε να φτιάξουμε κλειδιά αυτοκινήτου ακόμα και όταν δεν υπάρχει διαθέσιμο αντίγραφο και να ανοίξουμε οποιοδήποτε τύπο αυτοκινήτου. Έχουμε στην διάθεσή μας ένα ευρύ φάσμα προηγμένων μηχανημάτων για την κοπή κλειδιών, την αντιγραφή και τον επαναπρογραμματισμό τηλεχειριστηρίων για αυτοκίνητα, φορτηγά και μοτοσικλέτες. Με τη χρήση εξειδικευμένου διαγνωστικού εξοπλισμού μπορούμε επίσης να προγραμματίσουμε και να αντιγράψουμε κλειδιά immobilizer.

Έχουμε εξυπηρετήσει χιλιάδες ευχαριστημένους πελάτες όλα αυτά τα χρόνια και ασχολούμαστε με όλους τους κατασκευαστές αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών.

BMW, Mercedes, Audi, Renault, ΚΙΑ, Hyndai, Fiat, Toyota, Nissan, Subaru, Honda, Mazda, Porsche, Ferrari και πολλά άλλα.

Γνωρίζουμε ότι εκτιμάτε πολύ το όχημά σας. Ως εκ τούτου, εγγυόμαστε στους πελάτες μας ότι όλες οι υπηρεσίες πραγματοποιούνται με τον μέγιστο επαγγελματισμό και με μηδενικές ζημιές στην περιουσία σας, ώστε να αισθάνεστε σιγουριά όσο οι τεχνικοί μας εργάζονται.

Και για να διασφαλίσουμε ότι το όχημά σας παραμένει ασφαλές, μπορούμε επίσης να αντιγράψουμε όλους τους τύπους τηλεχειριστηρίων για γκαράζ και άλλες πόρτες.

Επισκευή immobilizer αυτοκινήτων λάρισα

Στο κατάστημά μας μπορείτε πάντα να βρείτε προϊόντα που ανταποκρίνονται στις παραπάνω υπηρεσίες και τις ανάγκες για immobilizer αυτοκινήτων και τηλεχειριστήριων παντώς τύπου . Εδώ έχετε πάντα τη δυνατότητα επισκευής σπασμένων, κατεστραμμένων ή φθαρμένων κλειδιών immobilizer και/ή τηλεχειριστηρίων, συμπεριλαμβανομένης της αντικατάστασης των μπαταριών τους.

Καλέστε μας ή επισκεφτείτε το κατάστημά μας και αφήστε μας να σας προσφέρουμε τις έμπειρες συμβουλές και λύσεις μας.

4 ενδείξεις οτι το immobilizer αυτοκινήτων δεν λειτουργεί

Όπως μπορείτε να περιμένετε, εάν έχετε ένα ελαττωματικό immobilzier, μπορεί να κάνει το όχημά σας αδύνατο να οδηγηθεί. 

Για την ασφάλεια του οχήματός σας, το σύστημα immobilizer αυτοκινήτου και το τσιπ του αναμεταδότη στο κλειδί και θα πρέπει να λειτουργούν σωστά. Εάν κάποιο από αυτά φθαρεί ή καταστραφεί, τότε θα μπορούσε να προκαλέσει μια ολόκληρη σειρά προβλημάτων και συμπτωμάτων.

Παρακάτω είναι τέσσερα συμπτώματα που μπορεί να αντιμετωπίσετε με ένα immobilizer που δεν λειτουργεί σωστά.

1. Οι πόρτες του οχήματος δεν ξεκλειδώνουν

Εάν πατήσετε το κουμπί ξεκλειδώματος στο μπρελόκ του αυτοκινήτου σας και η πόρτα του αυτοκινήτου δεν ξεκλειδώνει, αυτό είναι σημάδι ότι το μπρελόκ σας δεν επικοινωνεί με το σύστημα immobilizer. Ίσως η μπαταρία στο κλειδί σας πρέπει να αντικατασταθεί ή το ίδιο το σύστημα ακινητοποίησης έχει προβλήματα.

Σε κάθε περίπτωση θα χρειαστεί να καλέσετε έναν κλειδαρά για να μπορέσετε να ξεκλειδώσετε ξανά την πόρτα σας. Είμαστε στην διάθεσή σας 24 ώρες το 24ώρο.

2. Οι πόρτες του οχήματος δεν κλειδώνουν

Εάν δεν μπορείτε να ξεκλειδώσετε την πόρτα σας με κλειδί, τότε πιθανότατα δεν θα μπορείτε ούτε να την κλειδώσετε. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει είτε να αφήσετε τις πόρτες σας ξεκλείδωτες είτε να αφήσετε τα παράθυρα ανοιχτά εάν οι πόρτες κλειδώσουν αυτόματα μετά από ένα ορισμένο χρονικό διάστημα.

Μέχρι να διορθώσετε το πρόβλημα, το όχημά σας θα είναι ευάλωτο σε κλέφτες, βανδάλους και κακοκαιρία.

3. Ο συναγερμός δεν λειτουργεί

Το σύστημα συναγερμού στο όχημά σας σχετίζεται άμεσα με το immobilizer. Εάν έχετε ένα immobilizer αυτοκινήτου που δεν λειτουργεί, τότε πιθανότατα θα έχετε προβλήματα και με τον συναγερμό του οχήματός σας.

4. Η μηχανή του αυτοκινήτου σας δεν ξεκινά

Το immobilizer κανονικά θα εμποδίσει την εκκίνηση του κινητήρα εάν δεν του δοθεί το κατάλληλο κλειδί ασφαλείας. Μερικές φορές ίσως να μπορείτε να κλειδώσετε και να ξεκλειδώσετε το όχημά σας, αλλά ο κινητήρας να μην ξεκινά.

Εάν δεν υπάρχει άλλη λογική εξήγηση ή μηχανικό πρόβλημα που να εξηγεί γιατί ο κινητήρας δεν εκκινεί, τότε πιθανότατο ευθύνεται κάποια δυσλειτουργία στο immobilizer του αυτοκινήτου σας.

audi Immobilizer Λάρισα
Audi immobilizer
bmw Immobilizer Λάρισα
bmw immobilizer
citroen Immobilizer Λάρισα
citroen immobilizer
fiat Immobilizer Λάρισα
fiat immobilizer
mazda Immobilizer Λάρισα
mazda immobilizer
mercedes Immobilizer Λάρισα
mercedes immobilizer
opel Immobilizer Λάρισα
opel immobilizer
peugeot Immobilizer Λάρισα
peugeot immobilizer
v
renault immobilizer
volvo Immobilizer Λάρισα
volvo Immobilizer
ford Immobilizer Λάρισα
ford Immobilizer
kia Immobilizer Λάρισα
kia Immobilizer
hyundai Immobilizer Λάρισα
hyundai Immobilizer
dacia Immobilizer Λάρισα
dacia Immobilizer
toyota Immobilizer Λάρισα
toyota Immobilizer
volkswagen Immobilizer Λάρισα
volkswagen Immobilizer
Suzuki αντιγραφή έξυπνων κλειδιών μηχανής- keyless Λάρισα
suzuki Immobilizer
seat Immobilizer Λάρισα
seat Immobilizer
skoda Immobilizer Λάρισα
skoda Immobilizer
alfa romeo Immobilizer Λάρισα
alfa romeo Immobilizer
landrover Immobilizer Λάρισα
landrover Immobilizer

Ψάχνετε κλειδαρά για Immobilizer Αυτοκινήτων Λάρισα

Διαθέτουν την απαραίτητη τεχνογνωσία και την απαιτούμενη εξειδίκευση για να ανταπεξέλθουμε με απόλυτη επιτυχία σε εργασία για Immobilizer Αυτοκινήτων Λάρισα
Είμαστε στη διάθεσή σας 24 ώρες το 24ωρο, για να πραγματοποιήσουμε με επιτυχία οποιαδήποτε εργασία κλειδαρά θέλετε στην περιοχή της Λάρισας.

Στόχος μας είναι η ανάπτυξη μιας μακροχρόνιας σχέσης εμπιστοσύνης για την καλύτερη ικανοποίηση των αναγκών σας.

Επιλέξτε μας σήμερα για τις ανάγκες σας για Immobilizer Αυτοκινήτων Λάρισα.

ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ-ΜΑΡΙΝΟΣ- 24 'Ωρες IconΚΛΕΙΔΑΡΑΣ-ΜΑΡΙΝΟΣ- 24 'Ωρες

Μανδηλαρά 40, Λάρισα

4,7 192 reviews

  • Avatar Nikos Bakolas ★★★★★ πριν από 4 μήνες
    Εξαιρετική δουλειά και άψογος επαγγελματίας. Χρειάστηκε να αλλάξω … More μία κλειδαριά καθώς την παραβίασαν και ήρθε την ίδια μέρα και μου έβαλε καινούργια (και ας ήταν Σάββατο βράδυ). Διαθέτει σύγχρονες λύσεις για μεγιστοποίηση της ασφάλειας.
  • Avatar ΙΩΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ★★★★★ πριν από 5 μήνες
    Επαγγελματίας άψογος. Χρειάστηκα επειγόντως κλειδί για peugeot 508 … More , 2011 model, ημέρα Κυριακή, μέσα σε 20 λεπτά ήμουν πανέτοιμος. Τιμή φοβερά ανταγωνιστική παρόλο που ήταν Κυριακή. Συγχαρητήρια σε πατέρα και γιο .
  • Avatar Ritsa Dota ★★★★★ πριν από 4 μήνες
    Ταχεία και άψογη εξυπηρέτηση ανήμερα Χριστουγέννων. Η τιμή ήταν όπως … More μιας κανονικής ημέρας. Να τον προτιμήσετε.

Copyright © 2021 - 2024 Μαρίνος Κλειδαράς Λάρισα. All rights reserved | Created by AtMedia.gr
closehomebarsmobilechevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram