Κλειδαράς Λάρισα - 24 ώρες

skoda Immobilizer Λάρισα

Immobilizer Αυτοκινήτων Skoda Λάρισα

Μπορούμε να φτιάξουμε κλειδιά αυτοκινήτου Skoda ακόμα και όταν δεν υπάρχει διαθέσιμο αντίγραφο και να ανοίξουμε οποιοδήποτε τύπο αυτοκινήτου. Έχουμε στην διάθεσή μας ένα ευρύ φάσμα προηγμένων μηχανημάτων για την κοπή κλειδιών, την αντιγραφή και τον επαναπρογραμματισμό τηλεχειριστηρίων για αυτοκίνητα Skoda. Με τη χρήση εξειδικευμένου διαγνωστικού εξοπλισμού μπορούμε επίσης να προγραμματίσουμε και να αντιγράψουμε κλειδιά immobilizer.

Έχουμε εξυπηρετήσει χιλιάδες ευχαριστημένους πελάτες Skoda όλα αυτά τα χρόνια. 

Γνωρίζουμε ότι εκτιμάτε πολύ το όχημά σας. Ως εκ τούτου, εγγυόμαστε στους πελάτες μας ότι όλες οι υπηρεσίες πραγματοποιούνται με τον μέγιστο επαγγελματισμό και με μηδενικές ζημιές στην περιουσία σας, ώστε να αισθάνεστε σιγουριά όσο οι τεχνικοί μας εργάζονται.

Και για να διασφαλίσουμε ότι το όχημά σας παραμένει ασφαλές, μπορούμε επίσης να αντιγράψουμε όλους τους τύπους τηλεχειριστηρίων για γκαράζ και άλλες πόρτες.

Επισκευή immobilizer Skoda αυτοκινήτων λάρισα

Στο κατάστημά μας μπορείτε πάντα να βρείτε προϊόντα που ανταποκρίνονται στις παραπάνω υπηρεσίες και τις ανάγκες για immobilizer αυτοκινήτων Skoda και τηλεχειριστήριων παντώς τύπου . Εδώ έχετε πάντα τη δυνατότητα επισκευής σπασμένων, κατεστραμμένων ή φθαρμένων κλειδιών immobilizer και/ή τηλεχειριστηρίων, συμπεριλαμβανομένης της αντικατάστασης των μπαταριών τους.

Καλέστε μας ή επισκεφτείτε το κατάστημά μας και αφήστε μας να σας προσφέρουμε τις έμπειρες συμβουλές και λύσεις μας.

4 ενδείξεις οτι το immobilizer Skoda αυτοκινήτων δεν λειτουργεί

1. Οι πόρτες του οχήματος Skoda δεν ξεκλειδώνουν

Εάν πατήσετε το κουμπί ξεκλειδώματος στο μπρελόκ του αυτοκινήτου σας και η πόρτα του αυτοκινήτου δεν ξεκλειδώνει, αυτό είναι σημάδι ότι το μπρελόκ σας δεν επικοινωνεί με το σύστημα immobilizer. Ίσως η μπαταρία στο κλειδί σας πρέπει να αντικατασταθεί ή το ίδιο το σύστημα ακινητοποίησης έχει προβλήματα.

Σε κάθε περίπτωση θα χρειαστεί να καλέσετε έναν κλειδαρά για να μπορέσετε να ξεκλειδώσετε ξανά την πόρτα σας. Είμαστε στην διάθεσή σας 24 ώρες το 24ώρο.

2. Οι πόρτες του Skoda οχήματος δεν κλειδώνουν

Eάν δεν μπορείτε να ξεκλειδώσετε την πόρτα του Skoda σας με κλειδί, τότε πιθανότατα δεν θα μπορείτε ούτε να την κλειδώσετε. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει είτε να αφήσετε τις πόρτες σας ξεκλείδωτες είτε να αφήσετε τα παράθυρα ανοιχτά εάν οι πόρτες κλειδώσουν αυτόματα μετά από ένα ορισμένο χρονικό διάστημα.

Μέχρι να διορθώσετε το πρόβλημα, το όχημά σας θα είναι ευάλωτο σε κλέφτες, βανδάλους και κακοκαιρία.

3. Ο συναγερμός του Skoda δεν λειτουργεί

Το σύστημα συναγερμού στο Skoda σας σχετίζεται άμεσα με το immobilizer. Εάν έχετε ένα immobilizer αυτοκινήτου που δεν λειτουργεί, τότε πιθανότατα θα έχετε προβλήματα και με τον συναγερμό του οχήματός σας.

4. Η μηχανή του Skoda αυτοκινήτου σας δεν ξεκινά

Το immobilizer κανονικά θα εμποδίσει την εκκίνηση του κινητήρα εάν δεν του δοθεί το κατάλληλο κλειδί ασφαλείας. Μερικές φορές ίσως να μπορείτε να κλειδώσετε και να ξεκλειδώσετε το όχημά σας, αλλά ο κινητήρας να μην ξεκινά.

Εάν δεν υπάρχει άλλη λογική εξήγηση ή μηχανικό πρόβλημα που να εξηγεί γιατί ο κινητήρας δεν εκκινεί, τότε πιθανότατο ευθύνεται κάποια δυσλειτουργία στο immobilizer του αυτοκινήτου σας.

Ψάχνετε κλειδαρά για Skoda

Διαθέτουν την απαραίτητη τεχνογνωσία και την απαιτούμενη εξειδίκευση για να ανταπεξέλθουμε με απόλυτη επιτυχία σε εργασία για Skoda
Είμαστε στη διάθεσή σας 24 ώρες το 24ωρο, για να πραγματοποιήσουμε με επιτυχία οποιαδήποτε εργασία κλειδαρά θέλετε στην περιοχή της Λάρισας.

Στόχος μας είναι η ανάπτυξη μιας μακροχρόνιας σχέσης εμπιστοσύνης για την καλύτερη ικανοποίηση των αναγκών σας.

Επιλέξτε μας σήμερα για τις ανάγκες σας για Skoda.

Αυτοκίνητα Skoda

Η εταιρεία ιδρύθηκε στις 18 Δεκεμβρίου 1895 ως Laurin & Klement, από τα επίθετα των ιδρυτών της, Βάτσλαφ Λάουριν και Βάτσλαφ Κλέμεντ (Václav Laurin και Václav Klement) και τον Δεκέμβριο του 1895 άρχισε την παραγωγή ποδηλάτων. Το 1905 παρήγαγε το πρώτο της αυτοκίνητο, το «Voiturette A», το οποίο σημείωσε επιτυχία και η εταιρεία καθιερώθηκε τόσο στην Αυστροουγγαρία όσο και διεθνώς. Στον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο η εταιρεία ενεπλάκη στην παραγωγή στρατιωτικών εξοπλισμών.

Μετά τον Α' Π.Π. και τον διαμελισμό της Αυστροουγγαρίας το 1918, η εταιρεία ξεκίνησε την παραγωγή φορτηγών και ημιφορτηγών, αλλά το 1924, λόγω συνεχώς αυξανόμενων προβλημάτων και μιας φωτιάς που κατέστρεψε το εργοστάσιο, αναζήτησε συνεργάτη. Το αποτέλεσμα ήταν η συγχώνευση με τη Škoda Works, τη μεγαλύτερη βιομηχανία της Αυστρο-ουγγαρίας αρχικά και της μετέπειτα Τσεχοσλοβακίας. Έτσι, η παραγωγή από αυτό το σημείο και έπειτα έγινε υπό το όνομα Σκόντα (Škoda).

Ύστερα από μία άσχημη πορεία κατά τη διάρκεια της Παγκόσμιας οικονομικής ύφεσης του 1929, η Σκόντα ήταν πάλι επιτυχημένη και κερδοφόρα στα τέλη της δεκαετίας του 1930. Κατά τη διάρκεια του Δεύτερου Παγκοσμίου Πολέμου η κατάληψη της Τσεχοσλοβακίας έγινε αιτία να γίνει η Škoda Works τμήμα της Hermann Göring Werke, στις υπηρεσίες της ναζιστικής Γερμανίας.

Μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο

Škoda 1000 ΜΒ (1964 - 1969).
Έως το Ιούλιο του 1945, το εργοστάσιο στο Μλάντα Μπόλεσλαβ είχε πλέον ξαναχτιστεί. Σύντομα ξεκίνησε και η παραγωγή του πρώτου μεταπολεμικού μοντέλου της Škoda, του 1101 (γνωστού και ως Škoda Tudor), το οποίο παρήχθη μεταξύ του 1946 και του 1949. Βασικά ήταν μία τεχνικώς βελτιωμένη έκδοση του προπολεμικού Škoda Popular (1937 - 1940).

Το φθινόπωρο του 1945, η Škoda (μαζί με όλους τους μεγάλους κατασκευαστές της χώρας) έγινε σημαντικό κομμάτι της σοσιαλιστικής πλέον οικονομίας της χώρας και αποσχίσθηκε από τη μητρική εταιρεία Škoda Works. Παρά τη μη ευνοϊκή πολιτική κατάσταση και την αδυναμία παρακολούθησης των τεχνολογικών αλλαγών που ελάμβαναν χώρα στα μη κομμουνιστικά κράτη, η Škoda διατήρησε το κύρος και την καλή της φήμη μέχρι τη δεκαετία του 1960, προωθώντας στην παραγωγή μοντέλα όπως το 440 Spartak, τη σειρά 445/450, το Octavia, το Felicia και το 1000 ΜΒ και εξάγοντάς τα σε όλες τις ηπείρους. Η Škoda έγινε έτσι γνωστή ανά τον κόσμο για την παραγωγή εξαιρετικά αξιόπιστων και ανθεκτικών οχημάτων.

Ήδη η ειρηνική Βελούδινη επανάσταση είχε φέρει μεγάλες αλλαγές τόσο στην πολιτική όσο και στην οικονομία της Τσεχοσλοβακίας και το κράτος προχώρησε τότε στην ιδιωτικοποίηση των περισσότερων βιομηχανιών. Ειδικότερα για τη Škoda Auto, η κυβέρνηση αποφάσισε να φέρει έναν ισχυρό συνεργάτη στην εταιρεία, ο οποίος βρέθηκε το 1990 και ήταν ο Όμιλος Volkswagen, που τότε αποτελείτο από τις φίρμες Volkswagen, Audi και SEAT. Έτσι, στις 16 Απριλίου 1991 η Škoda έγινε η τέταρτη αυτοκινητοβιομηχανία – θυγατρική του Ομίλου. Η μετέπειτα μέτρια πορεία άλλων βιομηχανιών του πρώην Ανατολικού Μπλοκ, όπως της Lada / AvtoVAZ, της Zastava και της Škoda Works, κάποτε μητρικής εταιρείας της Škoda Auto, αποδεικνύουν πως η επιλογή της τσέχικης κυβέρνησης ήταν απόλυτα επιτυχημένη (άλλωστε η ιδιωτικοποίηση και η πώληση σε μία μεγάλη γερμανική εταιρεία, ήταν τότε ένα εξαιρετικά αμφιλεγόμενο εγχείρημα).

Škoda Felicia (1994 - 2001).
Υποστηριζόμενη από την τεχνογνωσία της VW και τις επενδύσεις στο σχεδιασμό (τόσο αισθητικά όσο και μηχανολογικά), η φίρμα κατάφερε να βελτιωθεί εξαιρετικά. Το Škoda Felicia, που λανσαρίστηκε τον Οκτώβριο του 1994, ήταν μεν βασισμένο στο δάπεδο του Favorit, αλλά η πολύ καλή ποιότητα κατασκευής του το έκανε εξαιρετικά δημοφιλές στην Τσεχία και πολλά ακόμα κράτη της Ευρώπης, αφού είχε και πολύ λογικό κόστος απόκτησης και συντήρησης. Υπήρξε και το πρώτο μοντέλο της Škoda που προσέφερε Σύστημα Αντιμπλοκαρίσματος Τροχών (ABS), αερόσακους και κινητήρα ντίζελ.

Η πρώτη γενιά του Škoda Superb (2001 - 2008).
Στη συνέχεια, με έναν καταιγισμό νέων μοντέλων και συγκεκριμένα το Škoda Octavia (η πρώτη γενιά του κυκλοφόρησε το 1996), το Škoda Fabia (η πρώτη γενιά του λανσαρίστηκε το 2000) και το Škoda Superb (η πρώτη γενιά του εισήχθη το 2001), η εταιρεία καταξιώθηκε στην εξαιρετικά απαιτητική ευρωπαϊκή αγορά. Τα συγκεκριμένα οχήματα ήταν πλέον βασισμένα σε κοινές πλατφόρμες με τα υπόλοιπα μοντέλα του Ομίλου VW, όπως με το VW Golf, Audi A3 και SEAT Leon, τακτική που έχει πλέον καθιερωθεί μόνιμα για όλα τα μοντέλα της Škoda. Το 2006, επίσης, η Škoda παρουσίασε το εντελώς νέο Škoda Roomster, ένα μικρομεσαίο πολυχρηστικό αυτοκίνητο (MPV), που μάλιστα ήταν το πρώτο μοντέλο της που δεν βασιζόταν εξ ολοκλήρου σε υπάρχουσα πλατφόρμα του ομίλου Volkswagen - αν και ουσιαστικά είχε προέλθει από την πλατφόρμα Α4 (PQ34), αλλά με κάποιες μοναδικές προσθήκες. Ως αποτέλεσμα, μοιραζόταν κάποια στοιχεία με το Octavia πρώτης γενιάς. Από το 2009 έως το 2017, παρήγαγε το πρώτο στην ιστορία της εταιρείας SUV, το Škoda Yeti.

Η αντίληψη για τη Škoda σε όλη την Ευρώπη άλλαξε άρδην. Ενώ η τεχνολογική ανάπτυξη βελτιώθηκε σταδιακά, η εικόνα της εταιρείας άλλαξε εν μία νυκτί. Η εταιρεία μάλιστα χρησιμοποιεί σε αρκετές χώρες, εκμεταλλευόμενη τη δραματική αυτή αλλαγή και εξύψωση του κύρους της, το σλόγκαν «Είναι Škoda, ειλικρινά!». Σε μία διαφήμιση στη Μ. Βρετανία, ένας νέος υπάλληλος στη γραμμή παραγωγής τοποθετεί σήματα της Škoda στο μπροστινό μέρος των αυτοκινήτων. Όταν κάποια πολύ καλά μοντέλα της εταιρείας πλησιάζουν προς το μέρος του, σταματά τη δουλειά του και δεν τους τοποθετεί σήματα, θεωρώντας τα «Πολύ καλά για να είναι Škoda».

Škoda Kodiaq 2.0 TDi 4x4 του 2018.
Η Škoda σήμερα διαθέτει μία πλήρη παλέτα μοντέλων, έχοντας επεκταθεί και σε νέες κατηγορίες, όπως με το μεγαλομεσαίο πολυτελές οικογενειακό Škoda Superb (σήμερα στην τρίτη γενιά του), από το 2011 το Škoda Citigo που ανήκει στην κατηγορία Α (μικρά αυτοκίνητα πόλης), ενώ μάλιστα διαθέτει 3 διαφορετικά SUV : το Škoda Kamiq, μικρό SUV, το Škoda Karoq, μικρομεσαίο SUV, και το Škoda Kodiaq, μεσαίο SUV. Επίσης, διαθέτει αρκετά εργοστάσια κατασκευής οχημάτων στην Τσεχία, στη Βοσνία και Ερζεγοβίνη, αλλά και στην Ινδία. Ενδεικτικό της ραγδαίας ανάπτυξης της εταιρείας, είναι ότι το 2010 πώλησε διεθνώς 762.600 αυτοκίνητα και το 2011 πώλησε 879.200 αυτοκίνητα, ενώ το 2014 για πρώτη φορά οι συνολικές ετήσιες πωλήσεις της ξεπέρασαν το 1 εκατομμύριο αυτοκίνητα. Το 2018 έφτασε 1.253.700 ετήσιες πωλήσεις παγκοσμίως, σε πάνω από 100 χώρες διεθνώς, μια αύξηση 4,4% από το 2017. Επίσης, ο αριθμός των υπαλλήλων της εταιρείας αυξήθηκε από 28.373 το 2016 σε 32.985 το 2017 και σε 37.825 το 2018.

Πηγή wikipedia

ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ-ΜΑΡΙΝΟΣ- 24 'Ωρες IconΚΛΕΙΔΑΡΑΣ-ΜΑΡΙΝΟΣ- 24 'Ωρες

Μανδηλαρά 40, Λάρισα

4,7 168 reviews

  • Avatar Filippos Markas ★★★★★ πριν από μία εβδομάδα
    Σωστοι επαγγελματιες σε dt χρονο, αψογη δουλεια και λογικες τιμες … More στην αγορα οσον αφορα στην αντιγραφη των immobilizer κλειδιων. Προτιμηστε τους!
  • Avatar George Sg ★★★★★ πριν από 5 μήνες
    Πολύ καλή εξυπηρέτηση, και άμεση ανταπόκριση, είχα το κλειδί έτοιμο … More σε δέκα λεπτά.
  • Avatar Alex Georgio Gl ★★★★★ πριν από έναν μήνα
    Φοβερή εξυπηρέτηση και ευγένεια.Δεν υπάρχει περίπτωση να αντιμετωπίζει … More κάποιος πρόβλημα με οποιοδήποτε κλειδί είτε σπιτιού είτε αυτοκινήτου είτε δεν ξέρω τι άλλο, και να μη σου βρούνε την λύση άμεσα...Respect.

Copyright © 2021 - 2024 Μαρίνος Κλειδαράς Λάρισα. All rights reserved | Created by AtMedia.gr
closehomebarsmobilechevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram