Κλειδαράς Λάρισα - 24 ώρες

Θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας - Επισκεύη και Συντήρηση

Θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας

Οι θωρακισμένες πόρτες είναι ο καλύτερος τρόπος για να κρατήσετε τους ανεπιθύμητους ανθρώπους έξω από το σπίτι ή το γραφείο σας. Συνιστάται να τις τοποθετήσετε σε όλες τις εξωτερικές πόρτες που είναι προσβάσιμες από το εξωτερικό χώρο, συμπεριλαμβανομένου του γκαράζ, της βεράντας, της πίσω πόρτας και της μπροστινής πόρτας. Αν θέλετε να προστατεύσετε την επιχείρησή σας ή το σπίτι σας από εισβολείς, τότε μπορείτε να προσθέσετε θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας σε οποιαδήποτε είσοδο ή χώρο λόμπι. Υπάρχουν διάφοροι διαφορετικοί τύποι θωρακισμένων θυρών που διατίθενται ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Οι περισσότεροι ιδιοκτήτες κατοικιών και ιδιοκτήτες επιχειρήσεων που έχουν πόρτες ασφαλείας αντιμετωπίζουν προβλήματα μαζί τους σε κάποιο χρονικό σημείο. Και αυτό είναι φυσικό, καθώς οι πόρτες είναι ενας από τους πιο συχνά χρησιμοποιούμενους μηχανισμούς σε κάθε ιδιοκτησία, γεγονός που τις καθιστά επιρρεπείς στη φθορά.

Εάν δεν προσέξετε την κατάσταση των κλειδαριών της πόρτας σας, μπορεί να αντιμετωπίσετε σοβαρές επιπτώσεις ασφάλειας. Ως ειδικός κλειδαράρας στις πόρτες ασφαλείας στην Λάρισα θέλουμε να σας βοηθήσουμε να αποφύγετε τέτοιου είδους προβλήματα προστασίας του σπιτιού σας. 

Αλλαγή κλειδαριάς ασφαλείας σε θωρακισμένες πόρτες

Κλειδωθήκατε έξω από το σπίτι ή το γραφείο σας. Χάσατε το κλειδιά σας και ανησυχείτε μήπως έχουν βρεθεί από άτομα και δεν πρέπει. Είμαστε επαγγελματίες και στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουμε 24ώρες.

Αναβάθμιση κλειδαριάς σε θωρακισμένες πόρτες

Αυξήστε τον βαθμό προστασίας από διαρρήξεις κάνοντας αναβάθμιση της παλίας κλειδαρίας σας με νέα αντιδιαρρηκτικής τεχνολογίας στις οποίες η αντιγραφή κλειδιών πραγματοποιείται πολύ πιο δύσκολα.

Ως έμπειροι επαγγελματίες κλειδαράδες μπορούμε να σας προτείνουμε και να τοποθετήσουμε πολλούς νέους τύπους επώνυμων κλειδαριών αντιδιαρρηκτικής τεχνολογίας. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε για τις νέες τεχνολογίες και τις προσφορές σε προϊόντα που υπάρχουν στο κατάστημά μας.

3 Λόγοι που η πόρτα ασφαλείας χρειάζεται συντήρηση service

  1. Χαλαρά ή λάθος στερεωμένα μέρη πορτών

Μια θωρακισμένης πόρτας ασφαλείας αποτελείτε από πολλά κινούμενα μέρη και όλα μαζί  διασφάλισουν την ομαλή της λειτουργία. Εάν κάποιο ή πολλά από αυτά τα εξαρτήματα δεν είναι εκεί που θα έπρεπε ή έχουν χαλαρώσει, είναι σημάδι οτι η πόρτα σας χρειάζεται συντήρηση άμεσα από κάποιον επαγγελματία κλειδαρά.

  1. Μη ευθυγραμμισμένες κλειδαριές πόρτας ασφαλείας

Όπως υποδηλώνει το όνομα του προβλήματος, μια κακώς ευθυγράμμισμένη κλειδαριά μπορεί να σημαίνει ότι τα βασικά μέρη του υλικού δεν είναι σωστά ευθυγραμμισμένα.

Εάν οι βίδες και τα μάνδαλα δεν έχουν επίσης τοποθετηθεί σωστά, η κλειδαριά μπορεί να μην ασφαλίσει πλήρως και η πόρτα μπορεί να γίνει πιο δύσκολη στη χρήση. Αυτά τα προβλήματα δεν πρέπει να αγνοηθούν, καθώς καταλήγουν να καταστρέψουν περισσότερα εξαρτήματα μέχρι να χρειαστεί να επενδύσετε σε μια κλειδαριά αντικατάστασης.

  1. Μπλοκαρισμένες κλειδαριές ή μάνδαλα πορτών

Ένας συνηθισμένος λόγος για τον οποίο μπλοκάρουν οι κλειδαριές ή τα μάνδαλα είναι λόγω της συσσώρευσης υπολειμμάτων από βρωμία και σκόνη. Μπορεί επίσης το πρόβλημα να οφείλεται στο ότι ορισμένα εξαρτήματα είναι κατεστραμμένα, πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να γίνει επισκευή ή να αγοράσετε ένα ανταλλακτικό για αντικατάσταση.

Τι να κάνω αν αντιμετωπίζω τα παραπάνω προβλήματα ;

Εάν έχετε επαρκή εμπειρία με τις κλειδαριές θυρών ασφαλείας, τότε μπορείτε να επισκευάσετε ή να αντικαταστήσετε μόνοι σας τα προβλήματα της πόρτας σας. Ωστόσο, εάν έχετε οποιεσδήποτε ανησυχίες ή αμφιβολίες σχετικά με το τι πρέπει να κάνετε ή  δεν είστε καλά εξοπλισμένοι, τότε είναι καλύτερο να μας καλέσετε για service ή για εργασίες ρύθμισης της πόρτας σας.

Ένας κλειδαράς μπορεί να σας βοηθήσει να επιλέξετε μια μοντέρνα κλειδαριά που είναι πιο ανθεκτική σε ζημιές. Μπορούμε επίσης να σας ενημερώσουμε για τα πιο εξελιγμένα προϊόντα που κυκλοφορούν στην αγορά.

Αναλαμβάνουμε όλες τις εργασίες που μπορείτε να χρειαστείτε για την θωρακισμένη πόρτα σας, όπως:

  • Αλλαγή σε λάστιχα φύλλου κάσας.
  • Ρύθμιση τσογών για να μην κουνιέται η πόρτα.
  • Σήκωμα της πόρτας αν βρίσκει κάτω.
  • Service σε πόρτες πολυκατοικιών.
  • Ρύθμιση ελατηρίου επαναφοράς.
  • …και ότι άλλο χρειάζεται η θωρακισμένη σας πόρτα

Ψάχνετε κλειδαρά για Θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας - Επισκεύη και Συντήρηση

Διαθέτουν την απαραίτητη τεχνογνωσία και την απαιτούμενη εξειδίκευση για να ανταπεξέλθουμε με απόλυτη επιτυχία σε εργασία για Θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας - Επισκεύη και Συντήρηση
Είμαστε στη διάθεσή σας 24 ώρες το 24ωρο, για να πραγματοποιήσουμε με επιτυχία οποιαδήποτε εργασία κλειδαρά θέλετε στην περιοχή της Λάρισας.

Στόχος μας είναι η ανάπτυξη μιας μακροχρόνιας σχέσης εμπιστοσύνης για την καλύτερη ικανοποίηση των αναγκών σας.

Επιλέξτε μας σήμερα για τις ανάγκες σας για Θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας - Επισκεύη και Συντήρηση.

ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ-ΜΑΡΙΝΟΣ- 24 'Ωρες IconΚΛΕΙΔΑΡΑΣ-ΜΑΡΙΝΟΣ- 24 'Ωρες

Μανδηλαρά 40, Λάρισα

4,7 168 reviews

  • Avatar Filippos Markas ★★★★★ πριν από μία εβδομάδα
    Σωστοι επαγγελματιες σε dt χρονο, αψογη δουλεια και λογικες τιμες … More στην αγορα οσον αφορα στην αντιγραφη των immobilizer κλειδιων. Προτιμηστε τους!
  • Avatar George Sg ★★★★★ πριν από 5 μήνες
    Πολύ καλή εξυπηρέτηση, και άμεση ανταπόκριση, είχα το κλειδί έτοιμο … More σε δέκα λεπτά.
  • Avatar Alex Georgio Gl ★★★★★ πριν από έναν μήνα
    Φοβερή εξυπηρέτηση και ευγένεια.Δεν υπάρχει περίπτωση να αντιμετωπίζει … More κάποιος πρόβλημα με οποιοδήποτε κλειδί είτε σπιτιού είτε αυτοκινήτου είτε δεν ξέρω τι άλλο, και να μη σου βρούνε την λύση άμεσα...Respect.

Copyright © 2021 - 2024 Μαρίνος Κλειδαράς Λάρισα. All rights reserved | Created by AtMedia.gr
closehomebarsmobilechevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram