Κλειδαράς Λάρισα - 24 ώρες

Κλειδαριές Λουκέτα Κλειδιά και Αντικλείδια

Κλειδαριές ασφαλείας, λουκέτα παντός τύπου, κλειδιά και αντικλείδια

Στο κατάστημά «Κλειδαράς Μαρίνος» θα βρείτε μια τεράστια γκάμα προϊόντων που θα εξασφαλίσουν την μέγιστη προστασία του χώρου και των προσωπικών σας αντικειμένων ενώ ταυτόχρονα θα φροντίσουν να διευκολύνουν την καθημερινότητά σας.


Όλα μας τα προϊόντα διαθέτουν τις υψηλότερες προδιαγραφές και τεχνικά χαρακτηριστικά, ώστε να μπορούμε να εγγυηθούμε για την ασφάλειά σας.


Μοναδικά, γνήσια και κυρίως ανθεκτικά ακόμη και στις πιο δύσκολες συνθήκες. Άλλωστε, τόσο οι υπηρεσίες κλειδαρά όσο και τα προϊόντα μας, έχουν ως στόχο να προσφέρουν την μέγιστη ικανοποίηση των πελατών μας.
Αυτός είναι και ο λόγος που ο συνδυασμός ποιότητας – τιμής αποτελεί βασικό πυλώνα της επιχείρησης μας.

ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ-ΜΑΡΙΝΟΣ- 24 'Ωρες IconΚΛΕΙΔΑΡΑΣ-ΜΑΡΙΝΟΣ- 24 'Ωρες

Μανδηλαρά 40, Λάρισα

4,7 168 reviews

  • Avatar Filippos Markas ★★★★★ πριν από μία εβδομάδα
    Σωστοι επαγγελματιες σε dt χρονο, αψογη δουλεια και λογικες τιμες … More στην αγορα οσον αφορα στην αντιγραφη των immobilizer κλειδιων. Προτιμηστε τους!
  • Avatar George Sg ★★★★★ πριν από 5 μήνες
    Πολύ καλή εξυπηρέτηση, και άμεση ανταπόκριση, είχα το κλειδί έτοιμο … More σε δέκα λεπτά.
  • Avatar Alex Georgio Gl ★★★★★ πριν από έναν μήνα
    Φοβερή εξυπηρέτηση και ευγένεια.Δεν υπάρχει περίπτωση να αντιμετωπίζει … More κάποιος πρόβλημα με οποιοδήποτε κλειδί είτε σπιτιού είτε αυτοκινήτου είτε δεν ξέρω τι άλλο, και να μη σου βρούνε την λύση άμεσα...Respect.

Copyright © 2021 - 2023 Μαρίνος Κλειδαράς Λάρισα. All rights reserved | Created by AtMedia.gr
closehomebarsmobilechevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram