Κλειδαράς Λάρισα - 24 ώρες

Κλειδαριές Λουκέτα Κλειδιά και Αντικλείδια

Κλειδαριές ασφαλείας, λουκέτα παντός τύπου, κλειδιά και αντικλείδια

Στο κατάστημά «Κλειδαράς Μαρίνος» θα βρείτε μια τεράστια γκάμα προϊόντων που θα εξασφαλίσουν την μέγιστη προστασία του χώρου και των προσωπικών σας αντικειμένων ενώ ταυτόχρονα θα φροντίσουν να διευκολύνουν την καθημερινότητά σας.


Όλα μας τα προϊόντα διαθέτουν τις υψηλότερες προδιαγραφές και τεχνικά χαρακτηριστικά, ώστε να μπορούμε να εγγυηθούμε για την ασφάλειά σας.


Μοναδικά, γνήσια και κυρίως ανθεκτικά ακόμη και στις πιο δύσκολες συνθήκες. Άλλωστε, τόσο οι υπηρεσίες κλειδαρά όσο και τα προϊόντα μας, έχουν ως στόχο να προσφέρουν την μέγιστη ικανοποίηση των πελατών μας.
Αυτός είναι και ο λόγος που ο συνδυασμός ποιότητας – τιμής αποτελεί βασικό πυλώνα της επιχείρησης μας.

ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ-ΜΑΡΙΝΟΣ- 24 'Ωρες IconΚΛΕΙΔΑΡΑΣ-ΜΑΡΙΝΟΣ- 24 'Ωρες

Μανδηλαρά 40, Λάρισα

4,7 192 reviews

  • Avatar Nikos Bakolas ★★★★★ πριν από 4 μήνες
    Εξαιρετική δουλειά και άψογος επαγγελματίας. Χρειάστηκε να αλλάξω … More μία κλειδαριά καθώς την παραβίασαν και ήρθε την ίδια μέρα και μου έβαλε καινούργια (και ας ήταν Σάββατο βράδυ). Διαθέτει σύγχρονες λύσεις για μεγιστοποίηση της ασφάλειας.
  • Avatar ΙΩΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ★★★★★ πριν από 5 μήνες
    Επαγγελματίας άψογος. Χρειάστηκα επειγόντως κλειδί για peugeot 508 … More , 2011 model, ημέρα Κυριακή, μέσα σε 20 λεπτά ήμουν πανέτοιμος. Τιμή φοβερά ανταγωνιστική παρόλο που ήταν Κυριακή. Συγχαρητήρια σε πατέρα και γιο .
  • Avatar Ritsa Dota ★★★★★ πριν από 4 μήνες
    Ταχεία και άψογη εξυπηρέτηση ανήμερα Χριστουγέννων. Η τιμή ήταν όπως … More μιας κανονικής ημέρας. Να τον προτιμήσετε.

Copyright © 2021 - 2024 Μαρίνος Κλειδαράς Λάρισα. All rights reserved | Created by AtMedia.gr
closehomebarsmobilechevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram