Κλειδαράς Λάρισα - 24 ώρες

Κλειδαριές Λουκέτα Κλειδιά και Αντικλείδια

Κλειδαριές ασφαλείας, λουκέτα παντός τύπου, κλειδιά και αντικλείδια

Στο κατάστημά «Κλειδαράς Μαρίνος» θα βρείτε μια τεράστια γκάμα προϊόντων που θα εξασφαλίσουν την μέγιστη προστασία του χώρου και των προσωπικών σας αντικειμένων ενώ ταυτόχρονα θα φροντίσουν να διευκολύνουν την καθημερινότητά σας.


Όλα μας τα προϊόντα διαθέτουν τις υψηλότερες προδιαγραφές και τεχνικά χαρακτηριστικά, ώστε να μπορούμε να εγγυηθούμε για την ασφάλειά σας.


Μοναδικά, γνήσια και κυρίως ανθεκτικά ακόμη και στις πιο δύσκολες συνθήκες. Άλλωστε, τόσο οι υπηρεσίες κλειδαρά όσο και τα προϊόντα μας, έχουν ως στόχο να προσφέρουν την μέγιστη ικανοποίηση των πελατών μας.
Αυτός είναι και ο λόγος που ο συνδυασμός ποιότητας – τιμής αποτελεί βασικό πυλώνα της επιχείρησης μας.

ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ-ΜΑΡΙΝΟΣ- 24 'Ωρες IconΚΛΕΙΔΑΡΑΣ-ΜΑΡΙΝΟΣ- 24 'Ωρες

Μανδηλαρά 40, Λάρισα

4.6 115 reviews

  • Avatar valeria theodosiadi ★★★★★ πριν από 9 μήνες
    Άψογη εξυπηρέτηση!!! Γρήγοροι, υπεύθυνοι καί αποτελεσματικοί στην … More δουλειά τους.
  • Avatar Tim Kon ★★★★★ πριν από 8 μήνες
    Δεν παίζεται ο άνθρωπος!Τον βρήκα τυχαία στο ίντερνετ.Πασχαλιάτικα … More παρακαλώ!Και ήρθε γρηγορότερα κι από ασθενοφόρο! Άνοιξε χωρίς την παραμικρή ζημίαΚι αυτό γιατί απ ότι κατάλαβα είναι ΆΝΘΡΩΠΟΣ!Όσο για το οικονομικό όταν του έδωσα κάτι, για να του πω ευχαριστώ, μου λέει, πολλά μου δίνεις!Προσωπικά δεν ξέρω αν θα έδειχνα τέτοια μέρα τόση προθυμία!!!ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ!!!
  • Avatar ΜΑΡΙΑ ΠΛΕΞΙΔΑ ★★★★★ πριν από έναν μήνα
    Ευγενεστατατοι και εξυπηρετικοί πάντα!! Πολύ καλή δουλειά και στα … More κλειδιά και στην επισκευή παπουτσιών και πάντα με χαμόγελο!!

Copyright © 2021 - 2023 Μαρίνος Κλειδαράς Λάρισα. All rights reserved | Created by AtMedia.gr
closehomebarsmobilechevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram