Κλειδαράς Λάρισα - 24 ώρες

v

Immobilizer Αυτοκινήτων RENAULT Λάρισα

Μπορούμε να φτιάξουμε κλειδιά αυτοκινήτου RENAULT ακόμα και όταν δεν υπάρχει διαθέσιμο αντίγραφο και να ανοίξουμε οποιοδήποτε τύπο αυτοκινήτου. Έχουμε στην διάθεσή μας ένα ευρύ φάσμα προηγμένων μηχανημάτων για την κοπή κλειδιών, την αντιγραφή και τον επαναπρογραμματισμό τηλεχειριστηρίων για αυτοκίνητα RENAULT. Με τη χρήση εξειδικευμένου διαγνωστικού εξοπλισμού μπορούμε επίσης να προγραμματίσουμε και να αντιγράψουμε κλειδιά immobilizer.

Έχουμε εξυπηρετήσει χιλιάδες ευχαριστημένους πελάτες RENAULT όλα αυτά τα χρόνια. 

Γνωρίζουμε ότι εκτιμάτε πολύ το όχημά σας. Ως εκ τούτου, εγγυόμαστε στους πελάτες μας ότι όλες οι υπηρεσίες πραγματοποιούνται με τον μέγιστο επαγγελματισμό και με μηδενικές ζημιές στην περιουσία σας, ώστε να αισθάνεστε σιγουριά όσο οι τεχνικοί μας εργάζονται.

Και για να διασφαλίσουμε ότι το όχημά σας παραμένει ασφαλές, μπορούμε επίσης να αντιγράψουμε όλους τους τύπους τηλεχειριστηρίων για γκαράζ και άλλες πόρτες.

Επισκευή immobilizer RENAULT αυτοκινήτων λάρισα

Στο κατάστημά μας μπορείτε πάντα να βρείτε προϊόντα που ανταποκρίνονται στις παραπάνω υπηρεσίες και τις ανάγκες για immobilizer αυτοκινήτων RENAULT και τηλεχειριστήριων παντώς τύπου . Εδώ έχετε πάντα τη δυνατότητα επισκευής σπασμένων, κατεστραμμένων ή φθαρμένων κλειδιών immobilizer και/ή τηλεχειριστηρίων, συμπεριλαμβανομένης της αντικατάστασης των μπαταριών τους.

Καλέστε μας ή επισκεφτείτε το κατάστημά μας και αφήστε μας να σας προσφέρουμε τις έμπειρες συμβουλές και λύσεις μας.

4 ενδείξεις οτι το immobilizer RENAULT αυτοκινήτων δεν λειτουργεί

1. Οι πόρτες του οχήματος RENAULT δεν ξεκλειδώνουν

Εάν πατήσετε το κουμπί ξεκλειδώματος στο μπρελόκ του αυτοκινήτου σας και η πόρτα του αυτοκινήτου δεν ξεκλειδώνει, αυτό είναι σημάδι ότι το μπρελόκ σας δεν επικοινωνεί με το σύστημα immobilizer. Ίσως η μπαταρία στο κλειδί σας πρέπει να αντικατασταθεί ή το ίδιο το σύστημα ακινητοποίησης έχει προβλήματα.

Σε κάθε περίπτωση θα χρειαστεί να καλέσετε έναν κλειδαρά για να μπορέσετε να ξεκλειδώσετε ξανά την πόρτα σας. Είμαστε στην διάθεσή σας 24 ώρες το 24ώρο.

2. Οι πόρτες του RENAULT οχήματος δεν κλειδώνουν

Eάν δεν μπορείτε να ξεκλειδώσετε την πόρτα του RENAULT σας με κλειδί, τότε πιθανότατα δεν θα μπορείτε ούτε να την κλειδώσετε. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει είτε να αφήσετε τις πόρτες σας ξεκλείδωτες είτε να αφήσετε τα παράθυρα ανοιχτά εάν οι πόρτες κλειδώσουν αυτόματα μετά από ένα ορισμένο χρονικό διάστημα.

Μέχρι να διορθώσετε το πρόβλημα, το όχημά σας θα είναι ευάλωτο σε κλέφτες, βανδάλους και κακοκαιρία.

3. Ο συναγερμός του RENAULT δεν λειτουργεί

Το σύστημα συναγερμού στο RENAULT σας σχετίζεται άμεσα με το immobilizer. Εάν έχετε ένα immobilizer αυτοκινήτου που δεν λειτουργεί, τότε πιθανότατα θα έχετε προβλήματα και με τον συναγερμό του οχήματός σας.

4. Η μηχανή του RENAULT αυτοκινήτου σας δεν ξεκινά

Το immobilizer κανονικά θα εμποδίσει την εκκίνηση του κινητήρα εάν δεν του δοθεί το κατάλληλο κλειδί ασφαλείας. Μερικές φορές ίσως να μπορείτε να κλειδώσετε και να ξεκλειδώσετε το όχημά σας, αλλά ο κινητήρας να μην ξεκινά.

Εάν δεν υπάρχει άλλη λογική εξήγηση ή μηχανικό πρόβλημα που να εξηγεί γιατί ο κινητήρας δεν εκκινεί, τότε πιθανότατο ευθύνεται κάποια δυσλειτουργία στο immobilizer του αυτοκινήτου σας.

Ψάχνετε κλειδαρά για RENAULT

Διαθέτουν την απαραίτητη τεχνογνωσία και την απαιτούμενη εξειδίκευση για να ανταπεξέλθουμε με απόλυτη επιτυχία σε εργασία για RENAULT
Είμαστε στη διάθεσή σας 24 ώρες το 24ωρο, για να πραγματοποιήσουμε με επιτυχία οποιαδήποτε εργασία κλειδαρά θέλετε στην περιοχή της Λάρισας.

Στόχος μας είναι η ανάπτυξη μιας μακροχρόνιας σχέσης εμπιστοσύνης για την καλύτερη ικανοποίηση των αναγκών σας.

Επιλέξτε μας σήμερα για τις ανάγκες σας για RENAULT.

Αυτοκίνητα Renault

Ο όμιλος Renault (προφέρεται: [ʁəno] μεταγραφή: Ρενό) είναι γαλλική αυτοκινητοβομηχανία που παράγει επιβατικά αυτοκίνητα, επαγγελματικά οχήματα, λεωφορεία και φορτηγά και είναι παρούσα σε 118 χώρες.

Η εταιρεία Renault ιδρύθηκε στις 25 Φεβρουαρίου 1899. Όταν τα αυτοκίνητα της εταιρείας εξάγονταν στις Η.Π.Α. στις δεκαετίες του 1950 και του 1960, αποφασίστηκε το όνομά της να προφέρεται «Ρενάλτ» στις διαφημιστικές καμπάνιες της Αμερικής και αυτή η ονομασία εξακολουθεί να χρησιμοποιείται μέχρι και σήμερα. Παρόλα αυτά, σήμερα στην Ελλάδα και σε πολλές χώρες της Ευρώπης, συμπεριλαμβανόμενης και της Γαλλίας, εξακολουθεί να προφέρεται «Ρενώ».

Ιστορία

Η εταιρεία Renault ιδρύθηκε στις 25 Φεβρουαρίου 1899 ως Société Renault Frères από τον Louis Renault και τους αδελφούς του Marcel και Fernand. [10] [18] Ο Λούις ήταν ένας έξυπνος, φιλόδοξος νεαρός μηχανικός που είχε ήδη σχεδιάσει και κατασκευάσει πολλά πρωτότυπα πριν συνεργαστεί με τους αδελφούς του, οι οποίοι είχαν βελτιώσει τις επιχειρηματικές τους δεξιότητες που εργάζονταν για την εταιρεία υφασμάτων του πατέρα τους. Ενώ ο Louis χειρίστηκε το σχεδιασμό και την παραγωγή, ο Marcel και ο Fernand διαχειρίστηκαν την επιχείρηση. [19] Το πρώτο αυτοκίνητο της Renault, το Renault Voiturette 1CV, πωλήθηκε σε έναν φίλο του πατέρα του Louis αφού του έδωσε μια δοκιμαστική βόλτα στις 24 Δεκεμβρίου 1898. [20] 1901 Voiturette Renault Type D Série Β 1911 Renault CC Το 1903, η Renault άρχισε να κατασκευάζει τους δικούς της κινητήρες. μέχρι τότε τα είχε αγοράσει από την De Dion-Bouton. Η πρώτη μεγάλη πώληση όγκου ήρθε το 1905 όταν η Société des Automobiles de Place αγόρασε αυτοκίνητα της Renault AG1 για τη δημιουργία ενός στόλου ταξί. [21] Αυτά τα οχήματα χρησιμοποιήθηκαν αργότερα από τον γαλλικό στρατό για τη μεταφορά στρατευμάτων κατά τον Α 'Παγκόσμιο Πόλεμο, το οποίο τους απέκτησε το ψευδώνυμο "Taxi de la Marne". [22] Μέχρι το 1907, ένα σημαντικό ποσοστό των ταξί του Λονδίνου και του Παρισιού είχε κατασκευαστεί από τη Renault. [21 ] Η Renault ήταν επίσης η ξένη μάρκα με τις καλύτερες πωλήσεις στη Νέα Υόρκη το 1907 και το 1908. [23] Το 1908 η εταιρεία παρήγαγε 3.575 μονάδες, που έγινε ο μεγαλύτερος κατασκευαστής αυτοκινήτων της χώρας. [21] Τα αδέλφια αναγνώρισαν την αξία της δημοσιότητας που μπορεί να δημιουργήσει η συμμετοχή σε αγώνες αυτοκινήτων για τα οχήματά τους. Η Renault έγινε γνωστή με την επιτυχία της στους πρώτους αγώνες από πόλη σε πόλη που πραγματοποιήθηκαν στην Ελβετία, παράγοντας ταχεία αύξηση των πωλήσεων. Τόσο ο Louis όσο και ο Marcel αγωνίστηκαν αυτοκίνητα της εταιρείας, αλλά ο Marcel σκοτώθηκε σε ατύχημα κατά τη διάρκεια του αγώνα Παρίσι-Μαδρίτης του 1903. Αν και ο Louis δεν αγωνίστηκε ποτέ ξανά, η εταιρεία του παρέμεινε πολύ εμπλεκόμενη, συμπεριλαμβανομένου του Ferenc Szisz που κέρδισε το πρώτο αγωνιστικό αγωνιστικό Grand Prix [25] σε ένα Renault AK 90CV το 1906. Ο Λούις ανέλαβε τον πλήρη έλεγχο της εταιρείας ως του μοναδικού εναπομείναντος αδελφού το 1906 όταν ο Φερνάντ αποσύρθηκε για λόγους υγείας. Ο Fernand πέθανε το 1909 και ο Louis έγινε ο μοναδικός ιδιοκτήτης, μετονομάζοντας την εταιρεία Société des Automobiles Renault (Renault Automobile Company). [10] [21] Η Renault ενίσχυσε τη φήμη της για καινοτομία από πολύ νωρίς. Εκείνη την εποχή, τα αυτοκίνητα ήταν είδη πολυτελείας. Η τιμή των μικρότερων Renaults τότε ήταν 3000 φράγκα (₣). ποσό ίσο με δέκα χρόνια αμοιβής για τον μέσο εργαζόμενο. Το 1905, η εταιρεία εισήγαγε τεχνικές μαζικής παραγωγής και Taylorism το 1913. [26]

Πηγή wikipedia

ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ-ΜΑΡΙΝΟΣ- 24 'Ωρες IconΚΛΕΙΔΑΡΑΣ-ΜΑΡΙΝΟΣ- 24 'Ωρες

Μανδηλαρά 40, Λάρισα

4,7 192 reviews

  • Avatar Nikos Bakolas ★★★★★ πριν από 4 μήνες
    Εξαιρετική δουλειά και άψογος επαγγελματίας. Χρειάστηκε να αλλάξω … More μία κλειδαριά καθώς την παραβίασαν και ήρθε την ίδια μέρα και μου έβαλε καινούργια (και ας ήταν Σάββατο βράδυ). Διαθέτει σύγχρονες λύσεις για μεγιστοποίηση της ασφάλειας.
  • Avatar ΙΩΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ★★★★★ πριν από 5 μήνες
    Επαγγελματίας άψογος. Χρειάστηκα επειγόντως κλειδί για peugeot 508 … More , 2011 model, ημέρα Κυριακή, μέσα σε 20 λεπτά ήμουν πανέτοιμος. Τιμή φοβερά ανταγωνιστική παρόλο που ήταν Κυριακή. Συγχαρητήρια σε πατέρα και γιο .
  • Avatar Ritsa Dota ★★★★★ πριν από 4 μήνες
    Ταχεία και άψογη εξυπηρέτηση ανήμερα Χριστουγέννων. Η τιμή ήταν όπως … More μιας κανονικής ημέρας. Να τον προτιμήσετε.

Copyright © 2021 - 2024 Μαρίνος Κλειδαράς Λάρισα. All rights reserved | Created by AtMedia.gr
closehomebarsmobilechevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram