Κλειδαράς Λάρισα - 24 ώρες

opel Immobilizer Λάρισα

Immobilizer Αυτοκινήτων OPEL Λάρισα

Μπορούμε να φτιάξουμε κλειδιά αυτοκινήτου OPEL ακόμα και όταν δεν υπάρχει διαθέσιμο αντίγραφο και να ανοίξουμε οποιοδήποτε τύπο αυτοκινήτου. Έχουμε στην διάθεσή μας ένα ευρύ φάσμα προηγμένων μηχανημάτων για την κοπή κλειδιών, την αντιγραφή και τον επαναπρογραμματισμό τηλεχειριστηρίων για αυτοκίνητα OPEL. Με τη χρήση εξειδικευμένου διαγνωστικού εξοπλισμού μπορούμε επίσης να προγραμματίσουμε και να αντιγράψουμε κλειδιά immobilizer.

Έχουμε εξυπηρετήσει χιλιάδες ευχαριστημένους πελάτες OPEL όλα αυτά τα χρόνια. 

Γνωρίζουμε ότι εκτιμάτε πολύ το όχημά σας. Ως εκ τούτου, εγγυόμαστε στους πελάτες μας ότι όλες οι υπηρεσίες πραγματοποιούνται με τον μέγιστο επαγγελματισμό και με μηδενικές ζημιές στην περιουσία σας, ώστε να αισθάνεστε σιγουριά όσο οι τεχνικοί μας εργάζονται.

Και για να διασφαλίσουμε ότι το όχημά σας παραμένει ασφαλές, μπορούμε επίσης να αντιγράψουμε όλους τους τύπους τηλεχειριστηρίων για γκαράζ και άλλες πόρτες.

Επισκευή immobilizer OPEL αυτοκινήτων λάρισα

Στο κατάστημά μας μπορείτε πάντα να βρείτε προϊόντα που ανταποκρίνονται στις παραπάνω υπηρεσίες και τις ανάγκες για immobilizer αυτοκινήτων OPEL και τηλεχειριστήριων παντώς τύπου . Εδώ έχετε πάντα τη δυνατότητα επισκευής σπασμένων, κατεστραμμένων ή φθαρμένων κλειδιών immobilizer και/ή τηλεχειριστηρίων, συμπεριλαμβανομένης της αντικατάστασης των μπαταριών τους.

Καλέστε μας ή επισκεφτείτε το κατάστημά μας και αφήστε μας να σας προσφέρουμε τις έμπειρες συμβουλές και λύσεις μας.

4 ενδείξεις οτι το immobilizer OPEL αυτοκινήτων δεν λειτουργεί

1. Οι πόρτες του οχήματος OPEL δεν ξεκλειδώνουν

Εάν πατήσετε το κουμπί ξεκλειδώματος στο μπρελόκ του αυτοκινήτου σας και η πόρτα του αυτοκινήτου δεν ξεκλειδώνει, αυτό είναι σημάδι ότι το μπρελόκ σας δεν επικοινωνεί με το σύστημα immobilizer. Ίσως η μπαταρία στο κλειδί σας πρέπει να αντικατασταθεί ή το ίδιο το σύστημα ακινητοποίησης έχει προβλήματα.

Σε κάθε περίπτωση θα χρειαστεί να καλέσετε έναν κλειδαρά για να μπορέσετε να ξεκλειδώσετε ξανά την πόρτα σας. Είμαστε στην διάθεσή σας 24 ώρες το 24ώρο.

2. Οι πόρτες του OPEL οχήματος δεν κλειδώνουν

Eάν δεν μπορείτε να ξεκλειδώσετε την πόρτα του OPEL σας με κλειδί, τότε πιθανότατα δεν θα μπορείτε ούτε να την κλειδώσετε. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει είτε να αφήσετε τις πόρτες σας ξεκλείδωτες είτε να αφήσετε τα παράθυρα ανοιχτά εάν οι πόρτες κλειδώσουν αυτόματα μετά από ένα ορισμένο χρονικό διάστημα.

Μέχρι να διορθώσετε το πρόβλημα, το όχημά σας θα είναι ευάλωτο σε κλέφτες, βανδάλους και κακοκαιρία.

3. Ο συναγερμός του OPEL δεν λειτουργεί

Το σύστημα συναγερμού στο OPEL σας σχετίζεται άμεσα με το immobilizer. Εάν έχετε ένα immobilizer αυτοκινήτου που δεν λειτουργεί, τότε πιθανότατα θα έχετε προβλήματα και με τον συναγερμό του οχήματός σας.

4. Η μηχανή του OPEL αυτοκινήτου σας δεν ξεκινά

Το immobilizer κανονικά θα εμποδίσει την εκκίνηση του κινητήρα εάν δεν του δοθεί το κατάλληλο κλειδί ασφαλείας. Μερικές φορές ίσως να μπορείτε να κλειδώσετε και να ξεκλειδώσετε το όχημά σας, αλλά ο κινητήρας να μην ξεκινά.

Εάν δεν υπάρχει άλλη λογική εξήγηση ή μηχανικό πρόβλημα που να εξηγεί γιατί ο κινητήρας δεν εκκινεί, τότε πιθανότατο ευθύνεται κάποια δυσλειτουργία στο immobilizer του αυτοκινήτου σας.

Ψάχνετε κλειδαρά για OPEL

Διαθέτουν την απαραίτητη τεχνογνωσία και την απαιτούμενη εξειδίκευση για να ανταπεξέλθουμε με απόλυτη επιτυχία σε εργασία για OPEL
Είμαστε στη διάθεσή σας 24 ώρες το 24ωρο, για να πραγματοποιήσουμε με επιτυχία οποιαδήποτε εργασία κλειδαρά θέλετε στην περιοχή της Λάρισας.

Στόχος μας είναι η ανάπτυξη μιας μακροχρόνιας σχέσης εμπιστοσύνης για την καλύτερη ικανοποίηση των αναγκών σας.

Επιλέξτε μας σήμερα για τις ανάγκες σας για OPEL.

Αυτοκίνητα Opel

Η Adam Opel AG (Opel, προφέρεται: [ˈoːpl̩]) είναι γερμανική εταιρεία κατασκευής αυτοκινήτων, με έδρα το Ρύσελσχαϊμ στη Γερμανία. Η εταιρεία ιδρύθηκε στις 21 Ιανουαρίου του 1863 και ξεκίνησε την κατασκευή αυτοκινήτων το 1899. Το 1929 η Opel εξαγοράστηκε από την General Motors και συνέχισε ως θυγατρική της. Στις 5 Μαρτίου 2017, σε μια συμφωνία ύψους 2,2 δις ευρώ, ο Όμιλος PSA ανακοίνωσε την εξαγορά της Opel και της βρετανικής Vauxhall (Βόξολ), η οποία ουσιαστικά είναι οι δεξιοτίμονες εκδοχές των μοντέλων της Όπελ που διατίθενται αποκλειστικά στο Ηνωμένο Βασίλειο. Από τον Ιανουάριο του 2021 και οι δύο εταιρείες ανήκουν στον όμιλο Stellantis.

Ιστορία

Η Opel ιδρύθηκε το 1863 από τον Άνταμ Όπελ και ξεκίνησε να κατασκευάζει ραπτομηχανές και άλλες οικιακές συσκευές. Ο ιδρυτής πέθανε το 1895, έχοντας καταφέρει η εταιρεία του να είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής ραπτομηχανών στην Ευρώπη και να παράγει πάνω από 2.000 ποδήλατα ετησίως. Κατασκεύασαν τα πρώτα τους αυτοκίνητα το 1898, αγοράζοντας τα δικαιώματα από την εταιρεία Lutzmann και διαθέτοντας τα με την επωνυμία Opel-Lutzman. Δύο χρόνια αργότερα, μετά την παύση της συνεργασίας, ο γιος του Όπελ υπέγραψε νέα συμφωνία με την γαλλική εταιρεία Darracq για την κατασκευή οχημάτων με την επωνυμία Opel-Darracq. Τα αυτοκίνητα ήταν καμπίνες Όπελ πάνω σε πλαίσια της Darracq, κινούμενα από έναν δικύλινδρο κινητήρα.

Το 1906 ξεκίνησαν να κατασκευάζουν αυτοκίνητα βασισμένα σε δικά τους σχέδια και σταμάτησαν την παραγωγή των Opel-Darracq. Τα πρώτα δείγματα παρουσιάστηκαν στην έκθεση αυτοκινήτου του Αμβούργου του 1906. Το 1911 μία πυρκαγιά κατέστρεψε ολοσχερώς το εργοστάσιο. Έχτισαν νέα μονάδα παραγωγής με καινούρια, εκσυγχρονισμένα μηχανήματα και σταμάτησαν την κατασκευή ραπτομηχανών. Η παραγωγή πλέον αποτελούνταν από ποδήλατα, μηχανάκια και αυτοκίνητα. Το 1913 ήταν ο μεγαλύτερος κατασκευαστής αυτοκινήτων στη Γερμανία.

Δεξιοτίμονο Opel Manta GSi του 1986 στη Νέα Ζηλανδία.
Εξαγορά από την General Motors
Τον Μάρτιο του 1929 ο αμερικανικός όμιλος της General Motors εξαγόρασε το 80% της εταιρείας και μέχρι το 1931 αύξησε το ποσοστό της στο 100%. Η οικογένεια Όπελ κέρδισε 66 εκατομμύρια δολάρια από τη συναλλαγή.

GM Ευρώπης
Πολλά από τα αυτοκίνητα που είχε πουλήσει η General Motors παγκoσμίως, ήταν σχέδια της Όπελ, μεταξύ τους μοντέλα όπως τα Corsa, Astra, Vectra, Meriva A και Omega. Πολλά μοντέλα της Όπελ είχαν συχνά πωληθεί και με άλλα εταιρικά σήματα της GM, όπως Vauxhall στην Αγγλία, Holden στην Αυστραλία, Chevrolet στην Λατινική Αμερική και Saturn στις Η.Π.Α. Το πολυμορφικό Zafira κυκλοφόρησε στην Ιαπωνία με το σήμα της Subaru ως Subaru Traviq, ενώ το Omega πωλήθηκε το χρονικό διάστημα 1997 – 2001 στις ΗΠΑ με το σήμα της Cadillac ως Cadillac Catera.

Η ίδια η Opel, είχε εμφανιστεί και στις Ηνωμένες Πολιτείες με το δικό της σήμα στα τέλη της δεκαετίας του 1960 και τα οχήματά της πωλούνταν σε αντιπροσωπείες της Buick, σαν εισαγόμενα.

Η Opel ήταν το 1996 το ισχυρότερο εμπορικό σήμα της General Motors στην Ιαπωνία, με 38.000 πωλήσεις. Μία δεκαετία αργότερα και μετά την κατακόρυφη πτώση των πωλήσεων (μόλις 1.800 πωλήσεις το 2005), η GM αποφάσισε να την αποσύρει στα τέλη του 2006 από την Ιαπωνική αγορά.[1]

Το αρχηγείο της εταιρείας βρίσκεται στο Ρουσελσχάιμ και τα εργοστάσια στο Μπόχουμ, στο Άιζεναχ και το Καϊζερσλάουτερν. Εργοστάσια υπάρχουν ακόμη σε Βέλγιο, Ισπανία και Πολωνία. Αυτοκίνητα Όπελ κατασκευάζονται επίσης στο εργοστάσιο της Vauxhall στην Αγγλία. Τον Οκτώβριο του 2004 και υπό την απειλή 12.000 απολύσεων, οι εργάτες στα εργοστάσια της Όπελ κατέβηκαν σε απεργία που είχε μεγάλο αντίκτυπο στην παραγωγή. Οι διαπραγματεύσεις της εταιρείας με τους εργαζόμενους ακόμα συνεχίζονται, ενώ ένα από τα εργοστάσια της Όπελ στην Πορτογαλία έκλεισε μέσα το 2006 και η γραμμή παραγωγής μεταφέρθηκε στην Ισπανία.

Στις 30 Μαΐου 2009 ανακοινώθηκε συμφωνία μεταξύ της General Motors, της γερμανικής κυβέρνησης και των εμπλεκομένων πλευρών για την εξαγορά της Όπελ από τις Magna International και Sberbank, στο πλαίσιο της οικονομικής εξυγίανσης της μητρικής εταιρείας.[2][3] Το Νοέμβριο του 2009, ωστόσο, η GM αποφάσισε να ακυρώσει την εξαγορά, καθώς η Opel αποτελεί την κυριότερη πηγή κερδών στην Ευρώπη.[4] Η τελευταία φορά που η Opel ήταν κερδοφόρα υπό την GM, ήταν το 1999.

Εξαγορά από την PSA
Τελικώς, η Opel πωλήθηκε στο Groupe PSA το Μάρτιο του 2017, μαζί με την Vauxhall (Βόξολ), η οποία ουσιαστικά είναι οι δεξιοτίμονες εκδοχές των μοντέλων της Όπελ που διατίθενται αποκλειστικά στο Ηνωμένο Βασίλειο (η Vauxhall ήταν από το 1925 επίσης θυγατρική του ομίλου της General Motors).

Πηγή wikipedia

ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ-ΜΑΡΙΝΟΣ- 24 'Ωρες IconΚΛΕΙΔΑΡΑΣ-ΜΑΡΙΝΟΣ- 24 'Ωρες

Μανδηλαρά 40, Λάρισα

4,7 168 reviews

  • Avatar Filippos Markas ★★★★★ πριν από μία εβδομάδα
    Σωστοι επαγγελματιες σε dt χρονο, αψογη δουλεια και λογικες τιμες … More στην αγορα οσον αφορα στην αντιγραφη των immobilizer κλειδιων. Προτιμηστε τους!
  • Avatar George Sg ★★★★★ πριν από 5 μήνες
    Πολύ καλή εξυπηρέτηση, και άμεση ανταπόκριση, είχα το κλειδί έτοιμο … More σε δέκα λεπτά.
  • Avatar Alex Georgio Gl ★★★★★ πριν από έναν μήνα
    Φοβερή εξυπηρέτηση και ευγένεια.Δεν υπάρχει περίπτωση να αντιμετωπίζει … More κάποιος πρόβλημα με οποιοδήποτε κλειδί είτε σπιτιού είτε αυτοκινήτου είτε δεν ξέρω τι άλλο, και να μη σου βρούνε την λύση άμεσα...Respect.

Copyright © 2021 - 2024 Μαρίνος Κλειδαράς Λάρισα. All rights reserved | Created by AtMedia.gr
closehomebarsmobilechevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram