Κλειδαράς Λάρισα - 24 ώρες

landrover Immobilizer Λάρισα

Immobilizer Αυτοκινήτων Land Rover Λάρισα

Μπορούμε να φτιάξουμε κλειδιά αυτοκινήτου Land Rover ακόμα και όταν δεν υπάρχει διαθέσιμο αντίγραφο και να ανοίξουμε οποιοδήποτε τύπο αυτοκινήτου. Έχουμε στην διάθεσή μας ένα ευρύ φάσμα προηγμένων μηχανημάτων για την κοπή κλειδιών, την αντιγραφή και τον επαναπρογραμματισμό τηλεχειριστηρίων για αυτοκίνητα Land Rover. Με τη χρήση εξειδικευμένου διαγνωστικού εξοπλισμού μπορούμε επίσης να προγραμματίσουμε και να αντιγράψουμε κλειδιά immobilizer.

Έχουμε εξυπηρετήσει χιλιάδες ευχαριστημένους πελάτες Land Rover όλα αυτά τα χρόνια. 

Γνωρίζουμε ότι εκτιμάτε πολύ το όχημά σας. Ως εκ τούτου, εγγυόμαστε στους πελάτες μας ότι όλες οι υπηρεσίες πραγματοποιούνται με τον μέγιστο επαγγελματισμό και με μηδενικές ζημιές στην περιουσία σας, ώστε να αισθάνεστε σιγουριά όσο οι τεχνικοί μας εργάζονται.

Και για να διασφαλίσουμε ότι το όχημά σας παραμένει ασφαλές, μπορούμε επίσης να αντιγράψουμε όλους τους τύπους τηλεχειριστηρίων για γκαράζ και άλλες πόρτες.

Επισκευή immobilizer Land Rover αυτοκινήτων λάρισα

Στο κατάστημά μας μπορείτε πάντα να βρείτε προϊόντα που ανταποκρίνονται στις παραπάνω υπηρεσίες και τις ανάγκες για immobilizer αυτοκινήτων Land Rover και τηλεχειριστήριων παντώς τύπου . Εδώ έχετε πάντα τη δυνατότητα επισκευής σπασμένων, κατεστραμμένων ή φθαρμένων κλειδιών immobilizer και/ή τηλεχειριστηρίων, συμπεριλαμβανομένης της αντικατάστασης των μπαταριών τους.

Καλέστε μας ή επισκεφτείτε το κατάστημά μας και αφήστε μας να σας προσφέρουμε τις έμπειρες συμβουλές και λύσεις μας.

4 ενδείξεις οτι το immobilizer Land Rover αυτοκινήτων δεν λειτουργεί

1. Οι πόρτες του οχήματος Land Rover δεν ξεκλειδώνουν

Εάν πατήσετε το κουμπί ξεκλειδώματος στο μπρελόκ του αυτοκινήτου σας και η πόρτα του αυτοκινήτου δεν ξεκλειδώνει, αυτό είναι σημάδι ότι το μπρελόκ σας δεν επικοινωνεί με το σύστημα immobilizer. Ίσως η μπαταρία στο κλειδί σας πρέπει να αντικατασταθεί ή το ίδιο το σύστημα ακινητοποίησης έχει προβλήματα.

Σε κάθε περίπτωση θα χρειαστεί να καλέσετε έναν κλειδαρά για να μπορέσετε να ξεκλειδώσετε ξανά την πόρτα σας. Είμαστε στην διάθεσή σας 24 ώρες το 24ώρο.

2. Οι πόρτες του Land Rover οχήματος δεν κλειδώνουν

Eάν δεν μπορείτε να ξεκλειδώσετε την πόρτα του Land Rover σας με κλειδί, τότε πιθανότατα δεν θα μπορείτε ούτε να την κλειδώσετε. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει είτε να αφήσετε τις πόρτες σας ξεκλείδωτες είτε να αφήσετε τα παράθυρα ανοιχτά εάν οι πόρτες κλειδώσουν αυτόματα μετά από ένα ορισμένο χρονικό διάστημα.

Μέχρι να διορθώσετε το πρόβλημα, το όχημά σας θα είναι ευάλωτο σε κλέφτες, βανδάλους και κακοκαιρία.

3. Ο συναγερμός του Land Rover δεν λειτουργεί

Το σύστημα συναγερμού στο Land Rover σας σχετίζεται άμεσα με το immobilizer. Εάν έχετε ένα immobilizer αυτοκινήτου που δεν λειτουργεί, τότε πιθανότατα θα έχετε προβλήματα και με τον συναγερμό του οχήματός σας.

4. Η μηχανή του Land Rover αυτοκινήτου σας δεν ξεκινά

Το immobilizer κανονικά θα εμποδίσει την εκκίνηση του κινητήρα εάν δεν του δοθεί το κατάλληλο κλειδί ασφαλείας. Μερικές φορές ίσως να μπορείτε να κλειδώσετε και να ξεκλειδώσετε το όχημά σας, αλλά ο κινητήρας να μην ξεκινά.

Εάν δεν υπάρχει άλλη λογική εξήγηση ή μηχανικό πρόβλημα που να εξηγεί γιατί ο κινητήρας δεν εκκινεί, τότε πιθανότατο ευθύνεται κάποια δυσλειτουργία στο immobilizer του αυτοκινήτου σας.

Ψάχνετε κλειδαρά για Land Rover

Διαθέτουν την απαραίτητη τεχνογνωσία και την απαιτούμενη εξειδίκευση για να ανταπεξέλθουμε με απόλυτη επιτυχία σε εργασία για Land Rover
Είμαστε στη διάθεσή σας 24 ώρες το 24ωρο, για να πραγματοποιήσουμε με επιτυχία οποιαδήποτε εργασία κλειδαρά θέλετε στην περιοχή της Λάρισας.

Στόχος μας είναι η ανάπτυξη μιας μακροχρόνιας σχέσης εμπιστοσύνης για την καλύτερη ικανοποίηση των αναγκών σας.

Επιλέξτε μας σήμερα για τις ανάγκες σας για Land Rover.

Το Land Rover κατάφερε να γίνει ένα τόσο εμβληματικό αυτοκίνητο, που ο Βασιλιάς Γεώργιος Ε΄ εξέδωσε Βασιλικό Ένταλμα για τη Land Rover από το 1951.

Η Land Rover αποτελεί συνεπώς έναν ένας άκρως ιστορικό βρετανικό κατασκευαστή. Πώς όμως μετατράπηκε σε αυτό το θρύλο που γνωρίζουμε και αγαπούμε σήμερα;

Παρακάτω θα ρίξουμε μια ματιά στην ενδιαφέρουσα ιστορία της Land Rover, ξεκινώντας από το μοντέλο Series I και φτάνοντας ως τα… παιδικά καροτσάκια.

Πότε λανσαρίστηκε το πρώτο Land Rover;

Το πρώτο Land Rover λανσαρίστηκε επίσημα το 1948, βασιζόμενο σε ένα σχέδιο του 1947, χρησιμοποιώντας το πλαίσιο και τα εξαρτήματα ενός Jeep. Το μοντέλο Series I παρουσιάστηκε επίσημα στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Άμστερνταμ.

Το Series I βασιζόταν σε στρατιωτικές προμήθειες, χρησιμοποιώντας περισσευούμενα υλικά όπως μπογιά για το κόκπιτ αεροπλάνων, πράγμα που σήμαινε ότι τα πρώτα μοντέλα ήταν διαθέσιμα μόνο σε ανοιχτό πράσινο χρώμα. Το Series II λανσαρίστηκε δέκα χρόνια αργότερα, στο 1958, ενώ ήταν το πρώτο μοντέλο που εξοπλίστηκε με τον βενζινοκινητήρα 2,25 λίτρων. Η έκδοση Station Wagon του Series II με μεταξόνιο 109 ιντσών δημιουργήθηκε με σκοπό να εκμεταλλευτεί το ευνοϊκό Αγγλικό φορολογικό καθεστώς. Ένα όχημα με 12, ή περισσότερες θέσεις κατατασσόταν σαν λεωφορείο, πράγμα που το εξαιρούσε από την καταβολή φόρου απόκτησης, ενώ αποκτούσε και το δικαίωμα κίνησης σε λεωφορειολωρίδων. Με αυτόν τον τρόπο, γινόταν σημαντικά φθηνότερο σε σχέση με τα μικρότερα Series II. Η συγκεκριμένη έκδοση παρέμεινε αρκετά δημοφιλής και στα μετέπειτα μοντέλα που έφεραν το όνομα Defender, με την παραγωγή της να σταματά το 2002, παρόλο που το παράξενο καθεστώς φοροαπαλλαγής συνεχίζει να ισχύει.

Πότε έγινε η Land Rover ξεχωριστή εταιρεία;

Προτού η Land Rover γίνει η Land Rover, αποτελούσε τμήμα της γκάμας της Rover. Όταν η τελευταία εντάχθηκε στην αυτοκινητοβιομηχανία British Leyland Motor, τα Land Rover εντάχθηκαν στο τμήμα της Rover-Triumph.

Έπειτα από την επιτυχία των μοντέλων Land Rover και Range Rover, η Land Rover έγινε ξεχωριστή εταιρεία (παραμένοντας κάτω από την ομπρέλα της British Leyland) το 1978, ενώ παρέμεινε στον όμιλο της Rover και στην ιδιοκτησία της British Aerospace μετά τη διάλυση και ιδιωτικοποίηση της British Leyland.

Ποιος είναι ο ιδιοκτήτης της Land Rover;

Σήμερα η Land Rover εξακολουθεί να αποτελεί ξεχωριστή εταιρεία, αλλά από το 1994 πέρασε στην ιδιοκτησία της BMW, όταν ο Γερμανός κατασκευαστής αγόρασε τον όμιλο της Rover.

Ωστόσο, η BMW χώρισε τον όμιλο της Rover και η Land Rover πωλήθηκε τελικά στη Ford Motor Company το 2000, με αποτέλεσμα να ενταχθεί στον όμιλο Premier Automotive, ενώ η μάρκα Rover αγοράστηκε από τη BMW το 2006. Το 2008 η Ford πούλησε τη Land Rover και τη Jaguar στην Tata Motors. Οι Ford και BMW ήθελαν να διατηρήσουν το σήμα της Land Rover, ενώ τα περισσότερα Land Rover χρησιμοποιούσαν κινητήρες της Ford. Όταν η Land Rover πέρασε στην ιδιοκτησία της Tata, η συμφωνία συμπεριλάμβανε και το δικαίωμα να χρησιμοποιεί κινητήρες Ford μέχρι το 2019.

Πότε η Land Rover δημιούργησε το Range Rover;

Η επιτυχία του Range Rover ήταν εμφανής από την αρχή, ενώ σήμερα θεωρείται ένα από τα καλύτερα βρετανικά αυτοκίνητα όλων των εποχών.

Η απαρχή του Range Rover εντοπίζεται πίσω στο 1951, όταν ξεκίνησαν τα πρώτα σχέδια για ένα μεγαλύτερο Land Rover, τα οποία ωστόσο μπήκαν στο ράφι μέχρι το 1966. Το πρώτο πρωτότυπο Range Rover κατασκευάστηκε το 1967, ενώ το μοντέλο ολοκληρώθηκε το 1969 και λανσαρίστηκε μέσα στο 1970.

Η αρχική πρόθεση για το Range Rover δεν ήταν να αποτελέσει ένα πολυτελές αυτοκίνητο, ούτε ο σκοπός ήταν να γίνει ένα σύμβολο κύρους, πράγμα που ο ίδιος ο σχεδιαστής του έχει δηλώσει ρητά στο παρελθόν. Ωστόσο, το Range Rover κατάφερε να γίνει ένα δημοφιλές αυτοκίνητο, συνεχίζοντας την πορεία του μέχρι σήμερα.

Πότε λανσαρίστηκε το Land Rover Freelander;

Το Land Rover Freelander αποτέλεσε μία μικρότερη σε διαστάσεις έκδοση του αρχικού Land Rover και λανσαρίστηκε το 1997, έπειτα από έρευνα αγοράς που διεξήγαγε η Land Rover, κατά την οποία διαπίστωσε ότι θα μπορούσε να προσφέρει ένα μοντέλο στην αγορά των μικρών SUV. Ωστόσο, ο προϋπολογισμός ανάπτυξης του ομίλου της Rover ήταν αυστηρά περιορισμένος και συνεπώς έπρεπε να αναζητήσει συνεργάτη για την ανάπτυξη του μοντέλου. Αρχικά προσέγγισε τη συνεργάτιδα Honda, η οποία ωστόσο αρνήθηκε και ανέπτυξε το CR-V, το οποίο λανσαρίστηκε την ίδια χρονιά. Έτσι, η Rover αποφάσισε να προχωρήσει μόνη της και ξεκίνησε το σχεδιασμό του μοντέλου. Σε αυτό το σημείο η BMW αγόρασε τον όμιλο Rover, παρέχοντας του και την αναγκαία χρηματοδότηση για τη συνέχιση του εγχειρήματος. Έτσι φτάσαμε στο λανσάρισμα του Freelander το 1997, το οποίο έγινε γρήγορα το πρώτο σε πωλήσεις τετρακίνητο όχημα στην Ευρώπη, ενώ παρέμεινε σε αυτή τη θέση μέχρι το 2002. Το Freelander διένυσε δύο γενιές και αντικαταστάθηκε από το Discovery Sport το 2005.

Πότε λανσαρίστηκε το Discovery;

Το Land Rover Discovery λανσαρίστηκε στην Αγγλία το 1989, με την εξέλιξη του μοντέλου να λαμβάνει χώρα κάτω από τον κωδικό Project Jay. Το Discovery βασιζόταν στο Range Rover και διέθετε παρόμοιο πλαίσιο και μηχανικά μέρη, αλλά σε χαμηλότερη τιμή, στοχεύοντας σε ένα μεγαλύτερο μέρος της αγοράς με τη φιλοδοξία να ανταγωνιστεί τα μοντέλα των Ιαπώνων κατασκευαστών.

Η δεύτερη γενιά του Discovery λανσαρίστηκε το 1994, ξεκινώντας παράλληλα και τις πωλήσεις του μοντέλου στις ΗΠΑ. Στην Ιαπωνία, η πρώτη γενιά του Discovery προσφέρθηκε με το όνομα Honda Crossroad, χάρη στην αμοιβαία μετοχική συμμετοχή των δύο εταιριών από τις αρχές της δεκαετίας του ’80, η οποία τερματίστηκε με την αγορά της Rover από τη BMW.

Land Rover και στρατιωτικά οχήματα

Η Land Rover έχει αναπτύξει αρκετά μοντέλα για λογαριασμό του βρετανικού Υπουργείου Άμυνας, όπως το Land Rover Wolf, το οποίο ήταν ένα αναβαθμισμένο στρατιωτικό Defender και το Snatch Land Rover που διέθετε θωρακισμένο αμάξωμα. Η εταιρεία ανέπτυξε ακόμα και ένα μοντέλο για τον αυστραλιανό στρατό, το Land Rover Perentie.

Land Rover και ηλεκτροκίνητα οχήματα

Το 2008 η Land Rover παρουσίασε το πρώτο υβριδικό μοντέλο πετρελαίου-ρεύματος στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Λονδίνου. Την ίδια χρονιά παρουσιάστηκε το υβριδικό concept LRX hybrid στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου Βόρειας Αμερικής, το οποίο θα ήταν σε θέση να κινηθεί με αποκλειστικά ηλεκτρική λειτουργία σε ταχύτητες ως και 30 χιλιομέτρων. Το Φεβρουάριο του 2013, η Land Rover αποκάλυψε τα σχέδια της για το ηλεκτρικό Defender, ένα όχημα μηδενικών ρύπων με δυνατότητες κίνησης εκτός δρόμου. Προηγήθηκαν οι επιτυχημένες δοκιμές ενός ηλεκτρικού οχήματος που βασιζόταν στο Defender και ονομαζόταν Leopard 1. Το ηλεκτρικό Defender έχει αυτονομία 80 χιλιομέτρων και μπορεί να κινηθεί σε χαμηλές ταχύτητες εκτός δρόμου για 8 ώρες πριν χρειαστεί να φορτίσει.

Επέκταση της μάρκας Land Rover

Στη διάρκεια της ιστορίας της, η Land Rover έχει επεκτείνει τη μάρκα της σε διάφορους τομείς, άλλοτε ακολουθώντας λογικές επιλογές και άλλοτε κάποιες που δε θα μπορούσαμε να τις χαρακτηρίσουμε και τόσο λογικές.

Το 1995 η Land Rover έδωσε την έγκριση ώστε το λογότυπο της να χρησιμοποιηθεί σε ένα χειροποίητο ποδήλατο. Δύο ακόμα ποδήλατα ακολούθησαν, ένα που απευθυνόταν σε παιδιά και ένα που διέθετε υδραυλικά φρένα ζάντας.

Όμως αυτή δεν ήταν η μόνη είσοδος της Land Rover στον τομέα της ποδηλασίας: τον Ιούνιο του 2004, η Land Rover λάνσαρε μία γκάμα 25 ποδηλάτων, με τις τρεις βασικές σειρές να ονομάζονται Defender, Discovery και Freelander. Κάθε σειρά σηματοδοτούσε διαφορετικές κατηγορίες ποδηλασίας, με το Discovery να αποτελεί ένα ποδήλατο για κίνηση σε κάθε επιφάνεια, το Defender ένα ποδήλατο εκτός δρόμου και το Freelander ένα ποδήλατο δρόμου, σχεδιασμένο για τον αστικό τρόπο ζωής.

Όμως τα ποδήλατα δεν ήταν τα μόνα προϊόντα στα οποία η Land Rover έχει βάλει το όνομα της. Το 2005 ιδρύθηκε η Land Rover Coffee, συσχετίζοντας τη μάρκα με την πώληση καφέ, αν και κανείς δε φαίνεται να γνωρίζει αν παραμένει ακόμα στο εμπόριο.

Και γίνεται όλο και πιο παράξενο: η Land Rover έδωσε στην Pegasus, μία Αγγλική εταιρεία που κατασκευάζει καροτσάκια, την άδεια να παράγει μία γκάμα από τρίτροχα παιδικά καροτσάκια που έφεραν το όνομα Land Rover. Ο σχεδιασμός τους παρέπεμπε σαφώς στη μάρκα, με ελαφριούς μεταλλικούς σκελετούς και καθίσματα από καμβά που στερεώνονταν με κόπιτσες. Τα καροτσάκια ήταν μάλιστα κατάλληλα για κάθε έδαφος, μπορούσαν να διπλώσουν ώστε να γίνουν επίπεδα, ή να επισκευαστούν στο σπίτι χρησιμοποιώντας βασικά εργαλεία, ενώ ήταν διαθέσιμα σε στρατιωτικά χρώματα όπως μπλε, μπεζ και λαδί. Δυστυχώς, η παραγωγή τους σταμάτησε το 2002.

Και κάπως έτσι φτάνουμε στο τέλος της ιστορίας της Land Rover: Το 2013 η Jaguar Land Rover ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να ιδρύσει ένα κέντρο έρευνας και ανάπτυξης στο πανεπιστήμιο του Γουόργουικ, ώστε να δημιουργήσει οχήματα νέας τεχνολογίας. Το ερευνητικό κέντρο θα κοστίσει 100 εκατομμύρια λίρες, απασχολώντας γύρω στους 1000 ακαδημαϊκούς και μηχανικούς. Έτσι, έχουμε την αίσθηση ότι η Land Rover θα είναι μαζί μας για πολύ καιρό.

Πηγή automarin.gr

ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ-ΜΑΡΙΝΟΣ- 24 'Ωρες IconΚΛΕΙΔΑΡΑΣ-ΜΑΡΙΝΟΣ- 24 'Ωρες

Μανδηλαρά 40, Λάρισα

4,7 168 reviews

  • Avatar Filippos Markas ★★★★★ πριν από μία εβδομάδα
    Σωστοι επαγγελματιες σε dt χρονο, αψογη δουλεια και λογικες τιμες … More στην αγορα οσον αφορα στην αντιγραφη των immobilizer κλειδιων. Προτιμηστε τους!
  • Avatar George Sg ★★★★★ πριν από 5 μήνες
    Πολύ καλή εξυπηρέτηση, και άμεση ανταπόκριση, είχα το κλειδί έτοιμο … More σε δέκα λεπτά.
  • Avatar Alex Georgio Gl ★★★★★ πριν από έναν μήνα
    Φοβερή εξυπηρέτηση και ευγένεια.Δεν υπάρχει περίπτωση να αντιμετωπίζει … More κάποιος πρόβλημα με οποιοδήποτε κλειδί είτε σπιτιού είτε αυτοκινήτου είτε δεν ξέρω τι άλλο, και να μη σου βρούνε την λύση άμεσα...Respect.

Copyright © 2021 - 2024 Μαρίνος Κλειδαράς Λάρισα. All rights reserved | Created by AtMedia.gr
closehomebarsmobilechevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram