Κλειδαράς Λάρισα - 24 ώρες

kia Immobilizer Λάρισα

Immobilizer Αυτοκινήτων KIA Λάρισα

Μπορούμε να φτιάξουμε κλειδιά αυτοκινήτου KIA ακόμα και όταν δεν υπάρχει διαθέσιμο αντίγραφο και να ανοίξουμε οποιοδήποτε τύπο αυτοκινήτου. Έχουμε στην διάθεσή μας ένα ευρύ φάσμα προηγμένων μηχανημάτων για την κοπή κλειδιών, την αντιγραφή και τον επαναπρογραμματισμό τηλεχειριστηρίων για αυτοκίνητα KIA. Με τη χρήση εξειδικευμένου διαγνωστικού εξοπλισμού μπορούμε επίσης να προγραμματίσουμε και να αντιγράψουμε κλειδιά immobilizer.

Έχουμε εξυπηρετήσει χιλιάδες ευχαριστημένους πελάτες KIA όλα αυτά τα χρόνια. 

Γνωρίζουμε ότι εκτιμάτε πολύ το όχημά σας. Ως εκ τούτου, εγγυόμαστε στους πελάτες μας ότι όλες οι υπηρεσίες πραγματοποιούνται με τον μέγιστο επαγγελματισμό και με μηδενικές ζημιές στην περιουσία σας, ώστε να αισθάνεστε σιγουριά όσο οι τεχνικοί μας εργάζονται.

Και για να διασφαλίσουμε ότι το όχημά σας παραμένει ασφαλές, μπορούμε επίσης να αντιγράψουμε όλους τους τύπους τηλεχειριστηρίων για γκαράζ και άλλες πόρτες.

Επισκευή immobilizer KIA αυτοκινήτων λάρισα

Στο κατάστημά μας μπορείτε πάντα να βρείτε προϊόντα που ανταποκρίνονται στις παραπάνω υπηρεσίες και τις ανάγκες για immobilizer αυτοκινήτων KIA και τηλεχειριστήριων παντώς τύπου . Εδώ έχετε πάντα τη δυνατότητα επισκευής σπασμένων, κατεστραμμένων ή φθαρμένων κλειδιών immobilizer και/ή τηλεχειριστηρίων, συμπεριλαμβανομένης της αντικατάστασης των μπαταριών τους.

Καλέστε μας ή επισκεφτείτε το κατάστημά μας και αφήστε μας να σας προσφέρουμε τις έμπειρες συμβουλές και λύσεις μας.

4 ενδείξεις οτι το immobilizer KIA αυτοκινήτων δεν λειτουργεί

1. Οι πόρτες του οχήματος KIA δεν ξεκλειδώνουν

Εάν πατήσετε το κουμπί ξεκλειδώματος στο μπρελόκ του αυτοκινήτου σας και η πόρτα του αυτοκινήτου δεν ξεκλειδώνει, αυτό είναι σημάδι ότι το μπρελόκ σας δεν επικοινωνεί με το σύστημα immobilizer. Ίσως η μπαταρία στο κλειδί σας πρέπει να αντικατασταθεί ή το ίδιο το σύστημα ακινητοποίησης έχει προβλήματα.

Σε κάθε περίπτωση θα χρειαστεί να καλέσετε έναν κλειδαρά για να μπορέσετε να ξεκλειδώσετε ξανά την πόρτα σας. Είμαστε στην διάθεσή σας 24 ώρες το 24ώρο.

2. Οι πόρτες του KIA οχήματος δεν κλειδώνουν

Eάν δεν μπορείτε να ξεκλειδώσετε την πόρτα του KIA σας με κλειδί, τότε πιθανότατα δεν θα μπορείτε ούτε να την κλειδώσετε. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει είτε να αφήσετε τις πόρτες σας ξεκλείδωτες είτε να αφήσετε τα παράθυρα ανοιχτά εάν οι πόρτες κλειδώσουν αυτόματα μετά από ένα ορισμένο χρονικό διάστημα.

Μέχρι να διορθώσετε το πρόβλημα, το όχημά σας θα είναι ευάλωτο σε κλέφτες, βανδάλους και κακοκαιρία.

3. Ο συναγερμός του KIA δεν λειτουργεί

Το σύστημα συναγερμού στο KIA σας σχετίζεται άμεσα με το immobilizer. Εάν έχετε ένα immobilizer αυτοκινήτου που δεν λειτουργεί, τότε πιθανότατα θα έχετε προβλήματα και με τον συναγερμό του οχήματός σας.

4. Η μηχανή του KIA αυτοκινήτου σας δεν ξεκινά

Το immobilizer κανονικά θα εμποδίσει την εκκίνηση του κινητήρα εάν δεν του δοθεί το κατάλληλο κλειδί ασφαλείας. Μερικές φορές ίσως να μπορείτε να κλειδώσετε και να ξεκλειδώσετε το όχημά σας, αλλά ο κινητήρας να μην ξεκινά.

Εάν δεν υπάρχει άλλη λογική εξήγηση ή μηχανικό πρόβλημα που να εξηγεί γιατί ο κινητήρας δεν εκκινεί, τότε πιθανότατο ευθύνεται κάποια δυσλειτουργία στο immobilizer του αυτοκινήτου σας.

Ψάχνετε κλειδαρά για KIA

Διαθέτουν την απαραίτητη τεχνογνωσία και την απαιτούμενη εξειδίκευση για να ανταπεξέλθουμε με απόλυτη επιτυχία σε εργασία για KIA
Είμαστε στη διάθεσή σας 24 ώρες το 24ωρο, για να πραγματοποιήσουμε με επιτυχία οποιαδήποτε εργασία κλειδαρά θέλετε στην περιοχή της Λάρισας.

Στόχος μας είναι η ανάπτυξη μιας μακροχρόνιας σχέσης εμπιστοσύνης για την καλύτερη ικανοποίηση των αναγκών σας.

Επιλέξτε μας σήμερα για τις ανάγκες σας για KIA.

Αυτοκίνητα KIA

Η Kia Motors (εμπορικό σήμα ΚΙΛ) είναι μία αυτοκινητοβιομηχανία που εδρεύει στη Νότια Κορέα και θυγατρική της Hyundai Motors. Ιδρύθηκε το 1944, ενώ από το 1952 κατασκεύαζε ποδήλατα με το όνομα Kia. Αργότερα κατασκεύασε φορτηγά και, με την εξαγορά της Asia Motors το 1976, και αυτοκίνητα. Τα πρώτα αυτοκίνητα ήταν κατασκευασμένα με άδεια της Peugeot και Fiat, αλλά αργότερα άρχισε συνεργασία με την Mazda. Το 1998 την εξαγόρασε η Hyundai και ένα χρόνο αργότερα παρουσίασε πάλι κέρδη.

Είναι η παλαιότερη αυτοκινητοβιομηχανία της Νότιας Κορέας και το όνομά της σημαίνει «ανατέλλων από την Ασία» από το ΚΙ=ανατέλλω και το Α=Ασία.

Στην Ευρώπη, η ΚΙΑ έκανε την εμφάνιση της στα μέσα του 1991 με ένα αυτοκίνητο πόλης της κατηγορίας B, το Kia Pride, το οποίο βασιζόταν στο Mazda 121. Η εισαγωγή της ΚΙΑ στην Ελλάδα έγινε το 1993 με το μικρομεσαίο μοντέλο της, το Kia Sephia. Το 1995 στην παλέτα της προστέθηκε το Sportage, ένα μικρομεσαίο αυτοκίνητο SUV 4x4 που έγινε ιδιαίτερα δημοφιλές στην Ελλάδα, το οποίο από το 1995 ως και το 1999 παραγόταν στη Γερμανία στο εργοστάσιο της Karmann και μετέπειτα από το 1999 ως το 2003 παραγόταν στη Νότια Κορέα.

Από τότε και μετά, η ΚΙΑ έχει παρουσιάσει αρκετά μοντέλα για κάθε κατηγορία, όπως το Kia Shuma, Kia Rio, Kia Picanto, Kia Sorento, Kia Cerato, Kia Cee'd, Kia Pro Cee'd, τα οποία εισήχθησαν και στην Ελλάδα και έγιναν δημοφιλή λόγω του πολύ καλού Value for Money που προσέφεραν και της χαμηλής τους τιμής.

Εργοστάσια
Η ΚΙΑ απασχολεί περισσότερους από 30.000 εργαζόμενους που απασχολούνται σε 3 βιομηχανικές εγκαταστάσεις στη Νότια Κορέα. Το εργοστάσιο Hwasung είναι το μεγαλύτερο από αυτές, με δυνατότητα παραγωγής έως και 600.000 αυτοκινήτων το χρόνο. Οι εγκαταστάσεις Sohari είναι το πρώτο εργοστάσιο της ΚΙΑ με δυνατότητα παραγωγής 340.000 οχημάτων το χρόνο, ενώ τα εταιρικά οχήματα της ΚΙΑ κατασκευάζονται στο εργοστάσιο Kwangju με παραγωγή 220.000 οχημάτων το χρόνο.

Στην Ευρώπη η ΚΙΑ επένδυσε 1 δις. ευρώ στην κατασκευή ενός ολοκαίνουριου βιομηχανικού συγκροτήματος στην πόλη της Zilina στη Σλοβακία. Η κατασκευή αυτού του εργοστασίου, που παράγει αποκλειστικά μοντέλα της ΚΙΑ, ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2004 και ολοκληρώθηκε με την έναρξη παραγωγής των αυτοκινήτων στα τέλη του 2006. Με τελικό στόχο την παραγωγή 200.000 οχημάτων το χρόνο, αυτό είναι το πρώτο εργοστάσιο της ΚΙΑ σε ευρωπαϊκό έδαφος.

Πηγή wikipedia

ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ-ΜΑΡΙΝΟΣ- 24 'Ωρες IconΚΛΕΙΔΑΡΑΣ-ΜΑΡΙΝΟΣ- 24 'Ωρες

Μανδηλαρά 40, Λάρισα

4,7 192 reviews

  • Avatar Nikos Bakolas ★★★★★ πριν από 4 μήνες
    Εξαιρετική δουλειά και άψογος επαγγελματίας. Χρειάστηκε να αλλάξω … More μία κλειδαριά καθώς την παραβίασαν και ήρθε την ίδια μέρα και μου έβαλε καινούργια (και ας ήταν Σάββατο βράδυ). Διαθέτει σύγχρονες λύσεις για μεγιστοποίηση της ασφάλειας.
  • Avatar ΙΩΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ★★★★★ πριν από 5 μήνες
    Επαγγελματίας άψογος. Χρειάστηκα επειγόντως κλειδί για peugeot 508 … More , 2011 model, ημέρα Κυριακή, μέσα σε 20 λεπτά ήμουν πανέτοιμος. Τιμή φοβερά ανταγωνιστική παρόλο που ήταν Κυριακή. Συγχαρητήρια σε πατέρα και γιο .
  • Avatar Ritsa Dota ★★★★★ πριν από 4 μήνες
    Ταχεία και άψογη εξυπηρέτηση ανήμερα Χριστουγέννων. Η τιμή ήταν όπως … More μιας κανονικής ημέρας. Να τον προτιμήσετε.

Copyright © 2021 - 2024 Μαρίνος Κλειδαράς Λάρισα. All rights reserved | Created by AtMedia.gr
closehomebarsmobilechevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram