Κλειδαράς Λάρισα - 24 ώρες

ford Immobilizer Λάρισα

Immobilizer Αυτοκινήτων Ford Λάρισα

Μπορούμε να φτιάξουμε κλειδιά αυτοκινήτου Ford ακόμα και όταν δεν υπάρχει διαθέσιμο αντίγραφο και να ανοίξουμε οποιοδήποτε τύπο αυτοκινήτου. Έχουμε στην διάθεσή μας ένα ευρύ φάσμα προηγμένων μηχανημάτων για την κοπή κλειδιών, την αντιγραφή και τον επαναπρογραμματισμό τηλεχειριστηρίων για αυτοκίνητα Ford. Με τη χρήση εξειδικευμένου διαγνωστικού εξοπλισμού μπορούμε επίσης να προγραμματίσουμε και να αντιγράψουμε κλειδιά immobilizer.

Έχουμε εξυπηρετήσει χιλιάδες ευχαριστημένους πελάτες Ford όλα αυτά τα χρόνια. 

Γνωρίζουμε ότι εκτιμάτε πολύ το όχημά σας. Ως εκ τούτου, εγγυόμαστε στους πελάτες μας ότι όλες οι υπηρεσίες πραγματοποιούνται με τον μέγιστο επαγγελματισμό και με μηδενικές ζημιές στην περιουσία σας, ώστε να αισθάνεστε σιγουριά όσο οι τεχνικοί μας εργάζονται.

Και για να διασφαλίσουμε ότι το όχημά σας παραμένει ασφαλές, μπορούμε επίσης να αντιγράψουμε όλους τους τύπους τηλεχειριστηρίων για γκαράζ και άλλες πόρτες.

Επισκευή immobilizer Ford αυτοκινήτων λάρισα

Στο κατάστημά μας μπορείτε πάντα να βρείτε προϊόντα που ανταποκρίνονται στις παραπάνω υπηρεσίες και τις ανάγκες για immobilizer αυτοκινήτων Ford και τηλεχειριστήριων παντώς τύπου . Εδώ έχετε πάντα τη δυνατότητα επισκευής σπασμένων, κατεστραμμένων ή φθαρμένων κλειδιών immobilizer και/ή τηλεχειριστηρίων, συμπεριλαμβανομένης της αντικατάστασης των μπαταριών τους.

Καλέστε μας ή επισκεφτείτε το κατάστημά μας και αφήστε μας να σας προσφέρουμε τις έμπειρες συμβουλές και λύσεις μας.

4 ενδείξεις οτι το immobilizer Ford αυτοκινήτων δεν λειτουργεί

1. Οι πόρτες του οχήματος Ford δεν ξεκλειδώνουν

Εάν πατήσετε το κουμπί ξεκλειδώματος στο μπρελόκ του αυτοκινήτου σας και η πόρτα του αυτοκινήτου δεν ξεκλειδώνει, αυτό είναι σημάδι ότι το μπρελόκ σας δεν επικοινωνεί με το σύστημα immobilizer. Ίσως η μπαταρία στο κλειδί σας πρέπει να αντικατασταθεί ή το ίδιο το σύστημα ακινητοποίησης έχει προβλήματα.

Σε κάθε περίπτωση θα χρειαστεί να καλέσετε έναν κλειδαρά για να μπορέσετε να ξεκλειδώσετε ξανά την πόρτα σας. Είμαστε στην διάθεσή σας 24 ώρες το 24ώρο.

2. Οι πόρτες του Ford οχήματος δεν κλειδώνουν

Eάν δεν μπορείτε να ξεκλειδώσετε την πόρτα του Ford σας με κλειδί, τότε πιθανότατα δεν θα μπορείτε ούτε να την κλειδώσετε. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει είτε να αφήσετε τις πόρτες σας ξεκλείδωτες είτε να αφήσετε τα παράθυρα ανοιχτά εάν οι πόρτες κλειδώσουν αυτόματα μετά από ένα ορισμένο χρονικό διάστημα.

Μέχρι να διορθώσετε το πρόβλημα, το όχημά σας θα είναι ευάλωτο σε κλέφτες, βανδάλους και κακοκαιρία.

3. Ο συναγερμός του Ford δεν λειτουργεί

Το σύστημα συναγερμού στο Ford σας σχετίζεται άμεσα με το immobilizer. Εάν έχετε ένα immobilizer αυτοκινήτου που δεν λειτουργεί, τότε πιθανότατα θα έχετε προβλήματα και με τον συναγερμό του οχήματός σας.

4. Η μηχανή του Ford αυτοκινήτου σας δεν ξεκινά

Το immobilizer κανονικά θα εμποδίσει την εκκίνηση του κινητήρα εάν δεν του δοθεί το κατάλληλο κλειδί ασφαλείας. Μερικές φορές ίσως να μπορείτε να κλειδώσετε και να ξεκλειδώσετε το όχημά σας, αλλά ο κινητήρας να μην ξεκινά.

Εάν δεν υπάρχει άλλη λογική εξήγηση ή μηχανικό πρόβλημα που να εξηγεί γιατί ο κινητήρας δεν εκκινεί, τότε πιθανότατο ευθύνεται κάποια δυσλειτουργία στο immobilizer του αυτοκινήτου σας.

Ψάχνετε κλειδαρά για Ford

Διαθέτουν την απαραίτητη τεχνογνωσία και την απαιτούμενη εξειδίκευση για να ανταπεξέλθουμε με απόλυτη επιτυχία σε εργασία για Ford
Είμαστε στη διάθεσή σας 24 ώρες το 24ωρο, για να πραγματοποιήσουμε με επιτυχία οποιαδήποτε εργασία κλειδαρά θέλετε στην περιοχή της Λάρισας.

Στόχος μας είναι η ανάπτυξη μιας μακροχρόνιας σχέσης εμπιστοσύνης για την καλύτερη ικανοποίηση των αναγκών σας.

Επιλέξτε μας σήμερα για τις ανάγκες σας για Ford.

Αυτοκίνητα Ford

Η Ford Motor Company, γνωστή ευρύτερα ως Ford, είναι αμερικανική πολυεθνική αυτοκινητοβιομηχανία. Ιδρύθηκε στις 16 Ιουνίου 1903 από τον Χένρυ Φορντ στο Ντιτρόιτ. Η εταιρεία και ο ιδρυτής της, έφεραν την επαναστατική καινοτομία στον τρόπο παραγωγής αυτοκινήτων με το μοντέλο Ford Model T του 1908 - 1927, το οποίο καθιέρωσε για πρώτη φορά στην ιστορία της παγκόσμιας αυτοκίνησης την έννοια μαζική παραγωγή.

Όμιλος Ford
Μαζί με την μητρική Ford, στον Όμιλο Ford ανήκουν: η μάρκα πολυτελείας Lincoln και η θυγατρική εταιρεία κατασκευής ισχυρότερων εκδόσεων της Ford Mustang που ονομάζεται Shelby, ενώ από το 2007 η Ford κατέχει και την Troller, εταιρεία στη Βραζιλία που κατασκευάζει αποκλειστικά τζιπ για χρήση εκτός δρόμου.

Συνολικά, ο Όμιλος Ford είναι σήμερα η δεύτερη μεγαλύτερη αμερικανική αυτοκινητοβιομηχανία, μετά τον όμιλο της General Motors, και η 5η μεγαλύτερη αυτοκινητοβιομηχανία παγκοσμίως, μετά τον όμιλο Volkswagen, την Toyota, τον όμιλο Hyundai-Kia και την General Motors. Από το 2008, η Ford έχει γίνει η δεύτερη μεγαλύτερη αυτοκινητοβιομηχανία στην Ευρώπη, πίσω μόνο από τον όμιλο Volkswagen, με τις ευρωπαϊκές πωλήσεις της Ford μάλιστα να ξεπερνούν κατά καιρούς αυτές που σημειώνει στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Πρόσφατες αναδιαρθρώσεις

Ford Model T του 1911.
Στις 12 Μαρτίου 2007, η Ford πώλησε την Aston Martin σε μία ιδιωτική κοινοπραξία που ανήκει στον πρόεδρο της βρετανικής εταιρείας Prodrive, τον David Richards, αν και η ίδια η Prodrive δεν είχε καμία οικονομική ανάμειξη στην αγοραπωλησία. Στην ίδια κοινοπραξία συμμετέχουν ο Βρετανός επιχειρηματίας John Sinders, φανατικός συλλέκτης Aston Martin, συν δύο επενδυτικές εταιρείες από το Κουβέιτ: Investment Dar και Adeem Investment Co.

Επίσης, τον Μάρτιο του 2008 πώλησε την Jaguar και την Land Rover στην ινδική Tata Motors. Ως αποτέλεσμα, το Premier Automotive Group της Ford διαλύθηκε οριστικά. Τελικώς, το 2010 πώλησε και την Volvo στην κινεζική αυτοκινητοβιομηχανία Geely, σε μια προσπάθεια συγκέντρωσης οικονομικών πόρων, λόγω της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης του 2008, ενώ προχώρησε και στη διακοπή της αμερικανικής θυγατρικής εταιρείας Mercury (η οποία διέθετε παράλληλες εκδόσεις κάποιων μοντέλων της αμερικανικής Ford, αλλά με λίγο πληρέστερο εξοπλισμό) τον Ιανουάριο του 2011, με σκοπό να επικεντρωθεί αποκλειστικά στις Ford και Lincoln. Για τον ίδιο λόγο, τον Νοέμβριο του 2008 μείωσε το προηγούμενο ποσοστό του 33,4% που είχε φτάσει, από το 1996, να κατέχει στην Mazda σε μόλις 13,4% και στις 18 Νοεμβρίου 2010 σε μόλις 3%. Το 2015 πώλησε και το 3% που της είχε μείνει.

Πηγή wikipedia

ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ-ΜΑΡΙΝΟΣ- 24 'Ωρες IconΚΛΕΙΔΑΡΑΣ-ΜΑΡΙΝΟΣ- 24 'Ωρες

Μανδηλαρά 40, Λάρισα

4,7 168 reviews

  • Avatar Filippos Markas ★★★★★ πριν από μία εβδομάδα
    Σωστοι επαγγελματιες σε dt χρονο, αψογη δουλεια και λογικες τιμες … More στην αγορα οσον αφορα στην αντιγραφη των immobilizer κλειδιων. Προτιμηστε τους!
  • Avatar George Sg ★★★★★ πριν από 5 μήνες
    Πολύ καλή εξυπηρέτηση, και άμεση ανταπόκριση, είχα το κλειδί έτοιμο … More σε δέκα λεπτά.
  • Avatar Alex Georgio Gl ★★★★★ πριν από έναν μήνα
    Φοβερή εξυπηρέτηση και ευγένεια.Δεν υπάρχει περίπτωση να αντιμετωπίζει … More κάποιος πρόβλημα με οποιοδήποτε κλειδί είτε σπιτιού είτε αυτοκινήτου είτε δεν ξέρω τι άλλο, και να μη σου βρούνε την λύση άμεσα...Respect.

Copyright © 2021 - 2024 Μαρίνος Κλειδαράς Λάρισα. All rights reserved | Created by AtMedia.gr
closehomebarsmobilechevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram