Κλειδαράς Λάρισα - 24 ώρες

Yamaha αντιγραφή έξυπνων κλειδιών μηχανής- keyless λάρισα

'Eξυπνα κλειδιά μηχανών Yamaha Λάρισα

Αντριγραφή έξυπνων κλειδιών - σύστημα keyless μηχανής Yamaha

Ψάχνετε κλειδαρά για αντιγραφή έξυπνων κλειδιών μηχανής Yamaha στην Λάρισα

Διαθέτουμε τα πιο σύγχρονα μηχανήματα για να αντιγράψουμε κλειδιά νέας τεχνολογίας για την Yamaha μηχανή σας

Τι είναι τα έξυπνα κλειδιά μηχανής ή σύστημα keyless κλειδώματος μηχανής Yamaha

Με τεχνολογία RFID όταν το τηλεχειριστήριο είναι κοντά στο σκούτερ ή στην μηχανή σας , το σύστημα θα ενεργοποιηθεί και θα ξεκλειδώσει αυτόματα το όχημά σας. Δεν χρειάζονται τα κλασσικά μηχανικά κλειδιά, πατήστε μόνο το κουμπί εκκίνισης χωρίς κλειδί και είστε έτοιμοι.

Επιπλέον το όχημά σας κλέιδώνει αυτόματα όταν απομακρυνθείτε απο αυτό.

Ποιά είναι τα πλεονεκτήματα χρήσης έξυπνων κλειδιών στην Yamaha μηχανή σας.

1. Δεν χρειάζεται κλειδί. Με το τηλεχειριστήριο κοντά στην μηχανή ή το σκούτερ σας, απλώς πατήστε το κουμπί εκκίνησης. Δεν χρειάζεται να βγάλετε το έξυπνο κλειδί από την τσάντα σας ή την τσέπη σας. Μπορείτε να κλειδώσετε / ξεκλειδώσετε απενεργοποιήσετε το όχημά σας ανέπαφα.

2. Στις μηχανές Yamaha που διαθέτουν keyless σύστημα δεν υπάρχει τρύπα κλειδιού, καθιστώντας το όχημα πιο ασφαλή στο νερό και στην σκόνη.
3. Δεν είναι εύκολο να αντιγράψετε το τηλεχειριστήριο έξυπνων κλειδιών.

Πως λειτουργεί ακριβώς το keyless σύστημα στις μηχανές;

Τα έξυπνα κλειδιά χρησιμοποιούν τεχνολογία RFID ή αναγνώριση ραδιοσυχνοτήτων , ίδια με αυτή που χρησιμοποιείται στους αναγνώστες διοδίων.

Η Yamaha μοτοσικλέτα σας χωρίς κλειδί έχει μια κεραία που λαμβάνει το μοναδικό σήμα που της στέλνει το τηλεκοντρόλ σας. Όταν αυτή η κεραία διαβάζει το σωστό σήμα αναγνώρισης, το ηλεκτρονικό σύστημα ξεκλειδώνει το όχημά σας και στη συνέχεια μπορείτε να το εκκινήσετε.

Μπορώ να ξεκλειδώσω την Yamaha μηχανή μου όταν πέσει η μπαταρία και χρησιμοποιώ έξυπνα κλειδιά;

Εξαρτάται από το πόσο πεσμένη είναι η μπαταρία σας. Αν η μπαταρία έχει πέσει τελείως, τότε όχι δεν θα μπορέσετε να ξεκλειδώσετε την μηχανή σας. Το έξυπνο σύστημα κλειδιών για μηχανές όμως δεν καταναλώνει πολύ ενέργεια για να λειτουργήσει. Το μεγαλύτερο πρόβλημά σας θα είναι να βάλετε μπροστά την Yamaha μηχανή απο μια πεσμένη μπαταρία και όχι να το ξεκλειδώστε.

Συμβουλές για τα έξυπνα κλειδιά - keyless μηχανής Yamaha

Πριν προβείτε σε αγορά μηχανής ή σκουτερ Yamaha με σύστημα keyless θα πρέπει να κατανοήσετε πλήρως τον τρόπο που αυτό λειτουργεί. Θα πρέπει να έχετε πάντα ένα δεύτερο εφεδρικό έξυπνο κλειδί της μηχανής σας.

Είμαστε σε θέση με τη χρήση εξειδικευμένου εξοπλισμού να αντιγράψουμε έξυπνα κλειδιά μηχανών όλων των τύπως.

Ψάχνετε κλειδαρά για Yamaha

Διαθέτουν την απαραίτητη τεχνογνωσία και την απαιτούμενη εξειδίκευση για να ανταπεξέλθουμε με απόλυτη επιτυχία σε εργασία για Yamaha
Είμαστε στη διάθεσή σας 24 ώρες το 24ωρο, για να πραγματοποιήσουμε με επιτυχία οποιαδήποτε εργασία κλειδαρά θέλετε στην περιοχή της Λάρισας.

Στόχος μας είναι η ανάπτυξη μιας μακροχρόνιας σχέσης εμπιστοσύνης για την καλύτερη ικανοποίηση των αναγκών σας.

Επιλέξτε μας σήμερα για τις ανάγκες σας για Yamaha.

Ιστορία

Η Yamaha Motor Company (ιαπωνικά: ヤマハ発動機株式会社‎), Χέπμπορν: Yamaha Hatsudōki Kabushiki-gaisha) είναι ιαπωνική εταιρεία κατασκευής μηχανοκίνητων προϊόντων. Τα κύρια προϊόντα της είναι μοτοσικλέτες και προϊόντα θαλάσσης, όπως βάρκες και εξωλέμβιοι κινητήρες. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1955, όταν διαχωρίστηκε από τη Yamaha Corporation (ωστόσο, το 2015 η Yamaha Corporation εξακολουθούσε να είναι ο μεγαλύτερος μέτοχος με 12,21%),[1] και έχει την έδρα της στην Ιβάτα της Σιζουόκα, στην Ιαπωνία. Η εταιρεία διαθέτει 109 ενοποιημένες θυγατρικές (στοιχεία του 2012), μέσω των οποίων διεξάγει εργασίες ανάπτυξης, παραγωγής και εμπορίας.

Τα προϊόντα της εταιρείας περιλαμβάνουν μοτοσικλέτες, σκούτερ, μοτοποδήλατα, βάρκες, ιστιοφόρα, ατομικά θαλάσσια σκάφη, πισίνες, σκάφη διάσωσης, αλιευτικά σκάφη, εξωλέμβιες μηχανές, ATV 4 τροχών, οχήματα αναψυχής εκτός δρόμου, κινητήρες go-kart, αμαξίδια του γκολφ, μηχανές πολλαπλών χρήσεων, ηλεκτρικές γεννήτριες, αντλίες νερού, οχήματα χιονιού, μικρά εκχιονιστικά μηχανήματα, κινητήρες αυτοκινήτων, μηχανήματα συναρμολόγησης ηλεκτρονικών, έξυπνα μηχανήματα, μη επανδρωμένα ελικόπτερα βιομηχανικής χρήσης, ηλεκτρικές μονάδες ισχύος για αναπηρικές καρέκλες και κράνη. Η εταιρεία ασχολείται επίσης με την εισαγωγή και πώληση διαφόρων τύπων προϊόντων, την ανάπτυξη τουριστικών επιχειρήσεων και τη διαχείριση εγκαταστάσεων ελεύθερου χρόνου-αναψυχής και συναφείς υπηρεσίες.

Με επικεφαλής τον Γκενίτσι Καβακάμι, τον πρώτο πρόεδρο της εταιρείας, η Yamaha Motor άρχισε την παραγωγή του πρώτου προϊόντος της, της μοτοσικλέτας YA-1, το 1955. Η μοτοσυκλέτα, με κυβισμό 125cc, τερμάτισε πρώτη στο 3ο Ράλι Ανάβασης στο Όρος Φούτζι στην κατηγορία της.

Επίσημος διαδικτυακός τόπος

ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ-ΜΑΡΙΝΟΣ- 24 'Ωρες IconΚΛΕΙΔΑΡΑΣ-ΜΑΡΙΝΟΣ- 24 'Ωρες

Μανδηλαρά 40, Λάρισα

4,7 192 reviews

  • Avatar Nikos Bakolas ★★★★★ πριν από 4 μήνες
    Εξαιρετική δουλειά και άψογος επαγγελματίας. Χρειάστηκε να αλλάξω … More μία κλειδαριά καθώς την παραβίασαν και ήρθε την ίδια μέρα και μου έβαλε καινούργια (και ας ήταν Σάββατο βράδυ). Διαθέτει σύγχρονες λύσεις για μεγιστοποίηση της ασφάλειας.
  • Avatar ΙΩΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ★★★★★ πριν από 5 μήνες
    Επαγγελματίας άψογος. Χρειάστηκα επειγόντως κλειδί για peugeot 508 … More , 2011 model, ημέρα Κυριακή, μέσα σε 20 λεπτά ήμουν πανέτοιμος. Τιμή φοβερά ανταγωνιστική παρόλο που ήταν Κυριακή. Συγχαρητήρια σε πατέρα και γιο .
  • Avatar Ritsa Dota ★★★★★ πριν από 4 μήνες
    Ταχεία και άψογη εξυπηρέτηση ανήμερα Χριστουγέννων. Η τιμή ήταν όπως … More μιας κανονικής ημέρας. Να τον προτιμήσετε.

Copyright © 2021 - 2024 Μαρίνος Κλειδαράς Λάρισα. All rights reserved | Created by AtMedia.gr
closehomebarsmobilechevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram