Κλειδαράς Λάρισα - 24 ώρες

KTM αντιγραφή έξυπνων κλειδιών μηχανής- keyless Λάρισα

'Eξυπνα κλειδιά μηχανών KTM Λάρισα

Αντριγραφή έξυπνων κλειδιών - σύστημα keyless μηχανής KTM

Ψάχνετε κλειδαρά για αντιγραφή έξυπνων κλειδιών μηχανής KTM στην Λάρισα

Διαθέτουμε τα πιο σύγχρονα μηχανήματα για να αντιγράψουμε κλειδιά νέας τεχνολογίας για την KTM μηχανή σας

Τι είναι τα έξυπνα κλειδιά μηχανής ή σύστημα keyless κλειδώματος μηχανής KTM

Με τεχνολογία RFID όταν το τηλεχειριστήριο είναι κοντά στο σκούτερ ή στην μηχανή σας , το σύστημα θα ενεργοποιηθεί και θα ξεκλειδώσει αυτόματα το όχημά σας. Δεν χρειάζονται τα κλασσικά μηχανικά κλειδιά, πατήστε μόνο το κουμπί εκκίνισης χωρίς κλειδί και είστε έτοιμοι.

Επιπλέον το όχημά σας κλέιδώνει αυτόματα όταν απομακρυνθείτε απο αυτό.

Ποιά είναι τα πλεονεκτήματα χρήσης έξυπνων κλειδιών στην KTM μηχανή σας.

1. Δεν χρειάζεται κλειδί. Με το τηλεχειριστήριο κοντά στην μηχανή ή το σκούτερ σας, απλώς πατήστε το κουμπί εκκίνησης. Δεν χρειάζεται να βγάλετε το έξυπνο κλειδί από την τσάντα σας ή την τσέπη σας. Μπορείτε να κλειδώσετε / ξεκλειδώσετε απενεργοποιήσετε το όχημά σας ανέπαφα.

2. Στις μηχανές KTM που διαθέτουν keyless σύστημα δεν υπάρχει τρύπα κλειδιού, καθιστώντας το όχημα πιο ασφαλή στο νερό και στην σκόνη.
3. Δεν είναι εύκολο να αντιγράψετε το τηλεχειριστήριο έξυπνων κλειδιών.

Πως λειτουργεί ακριβώς το keyless σύστημα στις μηχανές;

Τα έξυπνα κλειδιά χρησιμοποιούν τεχνολογία RFID ή αναγνώριση ραδιοσυχνοτήτων , ίδια με αυτή που χρησιμοποιείται στους αναγνώστες διοδίων.

Η KTM μοτοσικλέτα σας χωρίς κλειδί έχει μια κεραία που λαμβάνει το μοναδικό σήμα που της στέλνει το τηλεκοντρόλ σας. Όταν αυτή η κεραία διαβάζει το σωστό σήμα αναγνώρισης, το ηλεκτρονικό σύστημα ξεκλειδώνει το όχημά σας και στη συνέχεια μπορείτε να το εκκινήσετε.

Μπορώ να ξεκλειδώσω την KTM μηχανή μου όταν πέσει η μπαταρία και χρησιμοποιώ έξυπνα κλειδιά;

Εξαρτάται από το πόσο πεσμένη είναι η μπαταρία σας. Αν η μπαταρία έχει πέσει τελείως, τότε όχι δεν θα μπορέσετε να ξεκλειδώσετε την μηχανή σας. Το έξυπνο σύστημα κλειδιών για μηχανές όμως δεν καταναλώνει πολύ ενέργεια για να λειτουργήσει. Το μεγαλύτερο πρόβλημά σας θα είναι να βάλετε μπροστά την KTM μηχανή απο μια πεσμένη μπαταρία και όχι να το ξεκλειδώστε.

Συμβουλές για τα έξυπνα κλειδιά - keyless μηχανής KTM

Πριν προβείτε σε αγορά μηχανής ή σκουτερ KTM με σύστημα keyless θα πρέπει να κατανοήσετε πλήρως τον τρόπο που αυτό λειτουργεί. Θα πρέπει να έχετε πάντα ένα δεύτερο εφεδρικό έξυπνο κλειδί της μηχανής σας.

Είμαστε σε θέση με τη χρήση εξειδικευμένου εξοπλισμού να αντιγράψουμε έξυπνα κλειδιά μηχανών όλων των τύπως.

Ψάχνετε κλειδαρά για KTM

Διαθέτουν την απαραίτητη τεχνογνωσία και την απαιτούμενη εξειδίκευση για να ανταπεξέλθουμε με απόλυτη επιτυχία σε εργασία για KTM
Είμαστε στη διάθεσή σας 24 ώρες το 24ωρο, για να πραγματοποιήσουμε με επιτυχία οποιαδήποτε εργασία κλειδαρά θέλετε στην περιοχή της Λάρισας.

Στόχος μας είναι η ανάπτυξη μιας μακροχρόνιας σχέσης εμπιστοσύνης για την καλύτερη ικανοποίηση των αναγκών σας.

Επιλέξτε μας σήμερα για τις ανάγκες σας για KTM.

Ιστορία

Η ΚΤΜ έχει περάσει στη συνείδηση των μοτοσυκλετιστών και του χώρου των δύο τροχών, σαν μια εταιρία που κατασκευάζει κυρίως μοτοσυκλέτες για χώμα, ενώ τα τελευταία χρόνια προσπαθεί να διεισδύσει και στο χώρο των μοτοσυκλετών δρόμου. Για τα σκούτερ της ΚΤΜ ελάχιστοι γνωρίζουν, τα οποία εμφανίζονται ήδη από τη δεκαετία του ’50. Κείμενο: Βασίλης Αντζουλάτος

Η KTM, μια νέα και δυναμική εταιρία από την πόλη του Mattighofen της Αυστρίας, στην προσπάθειά της να μεγαλώσει τη γκάμα της, μπήκε από τα μέσα της δεκαετίας του ’50 στον χώρο των scooter. Το ντεμπούτο του πρώτου σκούτερ της ΚΤΜ έγινε το 1956 με το Mirabell 125, ένα τουριστικής αισθητικής μοντέλο.

Το KTM Mirabell κατασκευάστηκε από το 1956 μέχρι το 1960 και χρησιμοποιούσε δύο κυβισμούς.

Αμφότεροι οι κινητήρες ήταν δίχρονοι, είτε με 125, είτε με 150 κυβικά, που κατασκευάζονταν από την Rotax (με άδεια από την Sachs). Οι ιπποδυνάμεις ήταν 5,6 για τον μικρότερο και 8.0 ίπποι για τον μεγαλύτερο κινητήρα.

Οι τροχοί είχαν διάμετρο 12 ιντσών και το συνολικό βάρος έφτανε στα 125 κιλά.

Η αισθητική των KTM Mirabell ήταν χαρακτηριστικά “γερμανική”: ογκώδες scooter, με μεγάλο, σταθερό μπροστινό φτερό, ενσωματωμένο με την ποδιά, γυμνό τιμόνι, λίγο πιο κομψό, μακρόστενο οπίσθιο τμήμα.

Το ’60 είναι η χρονιά που η ΚΤΜ κάνει ένα βήμα παραπάνω στον τομέα των σκούτερ, θέλοντας και αυτή να συνεχίσει να επενδύει στα σκούτερ, αλλά και να κερδίσει μερίδιο από τις πωλήσεις των σκούτερ στην Ευρώπη – έστω και με λίγα κυβικά – παρουσιάζει τη δεύτερη προσπάθειά της.

Χρησιμοποιώντας και πάλι κινητήρα από άλλον κατασκευαστή (Sachs και πάλι) δημιουργεί τα σαφώς πιο δημοφιλή Ponny 1, που υιοθετούν διαφορετική φιλοσοφία κατασκευής. Τα Mecky σταματούν να παράγονται και παραδίδουν σκυτάλη…

Επίσημος διαδικτυακός τόπος

ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ-ΜΑΡΙΝΟΣ- 24 'Ωρες IconΚΛΕΙΔΑΡΑΣ-ΜΑΡΙΝΟΣ- 24 'Ωρες

Μανδηλαρά 40, Λάρισα

4,7 192 reviews

  • Avatar Nikos Bakolas ★★★★★ πριν από 4 μήνες
    Εξαιρετική δουλειά και άψογος επαγγελματίας. Χρειάστηκε να αλλάξω … More μία κλειδαριά καθώς την παραβίασαν και ήρθε την ίδια μέρα και μου έβαλε καινούργια (και ας ήταν Σάββατο βράδυ). Διαθέτει σύγχρονες λύσεις για μεγιστοποίηση της ασφάλειας.
  • Avatar ΙΩΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ★★★★★ πριν από 5 μήνες
    Επαγγελματίας άψογος. Χρειάστηκα επειγόντως κλειδί για peugeot 508 … More , 2011 model, ημέρα Κυριακή, μέσα σε 20 λεπτά ήμουν πανέτοιμος. Τιμή φοβερά ανταγωνιστική παρόλο που ήταν Κυριακή. Συγχαρητήρια σε πατέρα και γιο .
  • Avatar Ritsa Dota ★★★★★ πριν από 4 μήνες
    Ταχεία και άψογη εξυπηρέτηση ανήμερα Χριστουγέννων. Η τιμή ήταν όπως … More μιας κανονικής ημέρας. Να τον προτιμήσετε.

Copyright © 2021 - 2024 Μαρίνος Κλειδαράς Λάρισα. All rights reserved | Created by AtMedia.gr
closehomebarsmobilechevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram