Κλειδαράς Λάρισα - 24 ώρες

Honda αντιγραφή έξυπνων κλειδιών μηχανής- keyless

'Eξυπνα κλειδιά μηχανών HONDA Λάρισα

Αντριγραφή έξυπνων κλειδιών - σύστημα keyless μηχανής HONDA

Ψάχνετε κλειδαρά για αντιγραφή έξυπνων κλειδιών μηχανής HONDA στην Λάρισα

Διαθέτουμε τα πιο σύγχρονα μηχανήματα για να αντιγράψουμε κλειδιά νέας τεχνολογίας για την HONDA μηχανή σας

Τι είναι τα έξυπνα κλειδιά μηχανής ή σύστημα keyless κλειδώματος μηχανής HONDA

Με τεχνολογία RFID όταν το τηλεχειριστήριο είναι κοντά στο σκούτερ ή στην μηχανή σας , το σύστημα θα ενεργοποιηθεί και θα ξεκλειδώσει αυτόματα το όχημά σας. Δεν χρειάζονται τα κλασσικά μηχανικά κλειδιά, πατήστε μόνο το κουμπί εκκίνισης χωρίς κλειδί και είστε έτοιμοι.

Επιπλέον το όχημά σας κλέιδώνει αυτόματα όταν απομακρυνθείτε απο αυτό.

Ποιά είναι τα πλεονεκτήματα χρήσης έξυπνων κλειδιών στην HONDA μηχανή σας.

1. Δεν χρειάζεται κλειδί. Με το τηλεχειριστήριο κοντά στην μηχανή ή το σκούτερ σας, απλώς πατήστε το κουμπί εκκίνησης. Δεν χρειάζεται να βγάλετε το έξυπνο κλειδί από την τσάντα σας ή την τσέπη σας. Μπορείτε να κλειδώσετε / ξεκλειδώσετε απενεργοποιήσετε το όχημά σας ανέπαφα.

2. Στις μηχανές HONDA που διαθέτουν keyless σύστημα δεν υπάρχει τρύπα κλειδιού, καθιστώντας το όχημα πιο ασφαλή στο νερό και στην σκόνη.
3. Δεν είναι εύκολο να αντιγράψετε το τηλεχειριστήριο έξυπνων κλειδιών.

Πως λειτουργεί ακριβώς το keyless σύστημα στις μηχανές;

Τα έξυπνα κλειδιά χρησιμοποιούν τεχνολογία RFID ή αναγνώριση ραδιοσυχνοτήτων , ίδια με αυτή που χρησιμοποιείται στους αναγνώστες διοδίων.

Η HONDA μοτοσικλέτα σας χωρίς κλειδί έχει μια κεραία που λαμβάνει το μοναδικό σήμα που της στέλνει το τηλεκοντρόλ σας. Όταν αυτή η κεραία διαβάζει το σωστό σήμα αναγνώρισης, το ηλεκτρονικό σύστημα ξεκλειδώνει το όχημά σας και στη συνέχεια μπορείτε να το εκκινήσετε.

Μπορώ να ξεκλειδώσω την HONDA μηχανή μου όταν πέσει η μπαταρία και χρησιμοποιώ έξυπνα κλειδιά;

Εξαρτάται από το πόσο πεσμένη είναι η μπαταρία σας. Αν η μπαταρία έχει πέσει τελείως, τότε όχι δεν θα μπορέσετε να ξεκλειδώσετε την μηχανή σας. Το έξυπνο σύστημα κλειδιών για μηχανές όμως δεν καταναλώνει πολύ ενέργεια για να λειτουργήσει. Το μεγαλύτερο πρόβλημά σας θα είναι να βάλετε μπροστά την HONDA μηχανή απο μια πεσμένη μπαταρία και όχι να το ξεκλειδώστε.

Συμβουλές για τα έξυπνα κλειδιά - keyless μηχανής HONDA

Πριν προβείτε σε αγορά μηχανής ή σκουτερ HONDA με σύστημα keyless θα πρέπει να κατανοήσετε πλήρως τον τρόπο που αυτό λειτουργεί. Θα πρέπει να έχετε πάντα ένα δεύτερο εφεδρικό έξυπνο κλειδί της μηχανής σας.

Είμαστε σε θέση με τη χρήση εξειδικευμένου εξοπλισμού να αντιγράψουμε έξυπνα κλειδιά μηχανών όλων των τύπως.

Ψάχνετε κλειδαρά για HONDA

Διαθέτουν την απαραίτητη τεχνογνωσία και την απαιτούμενη εξειδίκευση για να ανταπεξέλθουμε με απόλυτη επιτυχία σε εργασία για HONDA
Είμαστε στη διάθεσή σας 24 ώρες το 24ωρο, για να πραγματοποιήσουμε με επιτυχία οποιαδήποτε εργασία κλειδαρά θέλετε στην περιοχή της Λάρισας.

Στόχος μας είναι η ανάπτυξη μιας μακροχρόνιας σχέσης εμπιστοσύνης για την καλύτερη ικανοποίηση των αναγκών σας.

Επιλέξτε μας σήμερα για τις ανάγκες σας για HONDA.

Ιστορία

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΧΡΟΝΙΑ
Η γέννηση μίας ιδιοφυΐας.
1906: Ο Soichiro Honda γεννήθηκε

Γιός ενός σιδηρουργού σε ένα μικρό χωριό κοντά στο Όρος Φούτζι, ο Σότσιρο Χόντα γοητεύεται από τις μηχανές και βοηθά στην επιχείρηση επισκευής ποδηλάτων του πατέρα του.

1922 : Μεγάλη φαντασμαγορική πόλη

Ο Soichiro Honda εγκαταλείπει το σχολείο και κατευθύνεται στο Τόκιο όπου εκπαιδεύεται ως μηχανικός. Μετά από έξι χρόνια, επιστρέφει στο χωριό του όπου και ανοίγει το δικό του γκαράζ.

1937: Η πρώτη εταιρεία του Honda

Η Tokai Seiki ιδρύθηκε από τον Soichiro για την παραγωγή ελατηρίων εμβόλου. Η εταιρεία μεγαλώνει γρήγορα, αλλά καταστρέφεται ύστερα από τον συνδυασμό μιας επιδρομής βομβαρδισμού του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου και ενός καταστροφικού σεισμού που ακολουθεί σε μικρό χρονικό διάστημα. Ότι έχει απομείνει από την επιχείρηση πωλούνται και με τα έσοδα ιδρύεται μια νέα εταιρεία, η Honda Technical Research Institute.

1946: Honda αριθμός 1

Η μεταπολεμική Ιαπωνία πρέπει να αποκτήσει νέο μέσο μεταφοράς - γρήγορο και φθηνό. Ο Soichiro επικεντρώνεται στην ιδέα να τοποθετήσει υπάρχοντες κινητήρες γεννήτριας στα ποδήλατα. Με αυτόν τον τρόπο δημιουργεί το πρώτο “Honda”. Η νέα πρόκλησή που αντιμετωπίζει πλέον είναι να καταφέρει να καλύψει την αυξημένη ζήτηση.

1947: Honda Type A

Το πρωτότυπο μηχανοκίνητο ποδήλατο αναπτύσσεται περαιτέρω. Είναι έξυπνο, κομψό και δημοφιλές. Μέσα σε λίγους μήνες, ο νέος εξολοκλήρου σχεδιασμένος κινητήρας του Honda κατασκευάζεται στην πρώτη γραμμή παραγωγής.

History
Όταν ο Soichiro είδε το πρώτο του αυτοκίνητο, ένα Ford T, η ζωή του άλλαξε για πάντα.
“Its oil is perfume”.

1948: Ιδρύεται η Honda Motor Company

Ο Soichiro Honda έρχεται σε συμφωνία με τον Takeo Fujisawa, οπότε και μαζί δημιουργούν μια νέα εταιρεία, πλέον συνέταιροι. Η Socihiro αναλαμβάνει την εξέλιξη των προϊόντων και ο Fujisawa-san διευθύνει τον τρόπο λειτουργίας. Η εταιρεία αποτελείτε από 34 υπαλλήλους και από ένα κοινό όνειρο.

1949: Το πρώτο νέο Honda

Η πρώτη μοτοσυκλέτα ολοκληρωτικά σχεδιασμένη και κατασκευασμένη από τον Honda από μηδενική βάση, βαφτίζεται κατάλληλα, το “Ονειρο” D-type.

2014: οδηγώντας ψηλά

Οι παγκόσμιες πωλήσεις μοτοσυκλετών και σκούτερ της Honda ανέρχονται στο αστρονομικό αριθμό των 300 εκατομμυρίων συνολικά. Οι μεγάλοι αριθμοί συνεχίζονται: μόλις ένα χρόνο αργότερα, παίρνουμε τη 700η νίκη Grand Prix στους αγώνες μοτοσικλετών.

2015: Η Honda απογειώνεται

Το απόλυτο όνειρο του Soichiro πραγματοποιείται: Το πρώτο HondaJet βγαίνει από τη γραμμή παραγωγής και σκαρφαλώνει στον ουρανό. Το πολυτελές αεροσκάφος χωρητικότητας έξι επιβατών έχει αυτονομία πάνω από 2.200 χλμ. και με τελική ταχύτητα 782 χλμ/ώρα, είναι το ταχύτερο Honda που κατασκευάστηκε ποτέ.

2016: Ορόσημο μηχανοκίνησης

Η παραγωγή αυτοκινήτων της Honda φτάνει τα 100 εκατομμύρια κομμάτια. Ονειρεύονταν ποτέ ο Soichiro τόσα πολλά αυτοκίνητα να φέρουν το όνομά του;

2017: Προηγμένο και σπορ

Η Honda αποκαλύπτει το νέο NSX, ένα υπέρ-αυτοκίνητο υψηλής τεχνολογίας που, όπως και το πρωτότυπο 27 χρόνια πριν, είναι μπροστά από την εποχή του. Είναι ένα υβριδικό supercar με έναν βενζινοκινητήρα V6 και τρεις ηλεκτρικούς κινητήρες. Λίγους μήνες αργότερα, συντροφιά στο νέο NSX κάνει ένα νέο Civic Type R. Είναι τόσο γρήγορο και ευκολοδήγητο, που θέτει με χαρακτηριστική ευκολία ένα νέο ρεκόρ ταχύτερου γύρου στην απαιτητική πίστα του Nürburgring Nordschleife στη Γερμανία.

History
Το τελευταίο Civic Type R είναι ο βασιλιάς του διάσημου Nürburgring, με ένα χρόνο γύρου ρεκόρ στα 7 λεπτά και 43 δευτερόλεπτα και 8 δέκατα.

2018: 70 χρόνια με τη δύναμη των ονείρων

Η Honda είναι 70 ετών. Ήταν μια εκπληκτική ιστορία μέχρι στιγμής. Πού θα μας οδηγήσουν άραγε οι επόμενες επτά δεκαετίες;

Επίσημος διαδικτυακός τόπος

ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ-ΜΑΡΙΝΟΣ- 24 'Ωρες IconΚΛΕΙΔΑΡΑΣ-ΜΑΡΙΝΟΣ- 24 'Ωρες

Μανδηλαρά 40, Λάρισα

4,7 192 reviews

  • Avatar Nikos Bakolas ★★★★★ πριν από 4 μήνες
    Εξαιρετική δουλειά και άψογος επαγγελματίας. Χρειάστηκε να αλλάξω … More μία κλειδαριά καθώς την παραβίασαν και ήρθε την ίδια μέρα και μου έβαλε καινούργια (και ας ήταν Σάββατο βράδυ). Διαθέτει σύγχρονες λύσεις για μεγιστοποίηση της ασφάλειας.
  • Avatar ΙΩΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ★★★★★ πριν από 5 μήνες
    Επαγγελματίας άψογος. Χρειάστηκα επειγόντως κλειδί για peugeot 508 … More , 2011 model, ημέρα Κυριακή, μέσα σε 20 λεπτά ήμουν πανέτοιμος. Τιμή φοβερά ανταγωνιστική παρόλο που ήταν Κυριακή. Συγχαρητήρια σε πατέρα και γιο .
  • Avatar Ritsa Dota ★★★★★ πριν από 4 μήνες
    Ταχεία και άψογη εξυπηρέτηση ανήμερα Χριστουγέννων. Η τιμή ήταν όπως … More μιας κανονικής ημέρας. Να τον προτιμήσετε.

Copyright © 2021 - 2024 Μαρίνος Κλειδαράς Λάρισα. All rights reserved | Created by AtMedia.gr
closehomebarsmobilechevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram