Κλειδαράς Λάρισα - 24 ώρες

Έχασα τα κλειδιά του αυτοκινήτου τι κάνω τώρα;

Πρώτα απ´ όλα να μείνετε ψύχραιμοι.

Σκεφτείτε τι κινήσεις κάνατε βγαίνοντας την τελευταία φορά από το αυτοκίνητο σας.

Κρατούσατε μήπως τσάντες;

Δείτε μήπως είναι κάπου μέσα σε αυτές ή μήπως όταν ανοίξατε το πορτμπαγκάζ πήρατε τα πράγματα σας και αφήσατε τα κλειδιά μέσα σε αυτό.

Αν είστε σίγουροι ότι κλειδώσετε το αμάξι σας και μετά χάθηκαν τα κλειδιά ξανά επαναλάβετε την διαδρομή που κάνατε μέχρι το σπίτι σας. Ένα κλειδί που πέφτει από τα χέρια μας μπορεί να βρεθεί και σε ακτίνα μέχρι 4 μέτρων από το σημείο που έπεσε.

Εκλέξτε τα ρούχα και το σακάκι σας μήπως έχει κάποια τρύπα η τσέπη και το κλειδί έφυγε στο εσωτερικό μέρος από το σακάκι σας, πολλές φορές τα κλειδιά μπορεί να πέσουν κ μέσα στα παπούτσια μας.

Εάν πάλι δεν τα βρίσκεται μπορούμε να βγάλουμε ένα εφεδρικό κλειδί για να αντικαταστήσουμε το κλειδί που μόλις χάσατε.

Είναι πολύ σημαντικό να έχουμε πάντα δυο κλειδιά για το αυτοκίνητο μας.

Έχασα και τα δυο κλειδιά τι κάνω τώρα;

Η αλήθεια είναι ότι εδώ τα πράγματα δυσκολεύουν. Σε αυτήν την περίπτωση θα χρειαστούμε την κάρτα με τους κωδικούς των κλειδιών.

Αυτή την κάρτα μπορείτε να την βρείτε μαζί με τα αλλά έγγραφα και βιβλία που σας παραδώσανε όταν αγοράσατε το αυτοκίνητο σας. Έχοντας αυτούς τους κωδικούς μπορούμε να φτιάξουμε ένα νέο κλειδί και να προγραμματίσουμε το immobilizer του αυτοκινήτου σας.

Τι γίνετε στην περίπτωση που δεν έχουμε ούτε αυτήν την κάρτα με τους κωδικούς;

Εκεί πλέον χρειάζεστε τον εξειδικευμένο τεχνικό μας όπου με τα κατάλληλα ηλεκτρονικά μηχανήματα θα ανασύρει τους κωδικούς από τον εγκέφαλο του αυτοκινήτου και θα δημιουργήσει νέα κλειδιά για το αυτοκίνητο σας.

ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ-ΜΑΡΙΝΟΣ- 24 'Ωρες IconΚΛΕΙΔΑΡΑΣ-ΜΑΡΙΝΟΣ- 24 'Ωρες

Μανδηλαρά 40, Λάρισα

4,7 192 reviews

  • Avatar Nikos Bakolas ★★★★★ πριν από 4 μήνες
    Εξαιρετική δουλειά και άψογος επαγγελματίας. Χρειάστηκε να αλλάξω … More μία κλειδαριά καθώς την παραβίασαν και ήρθε την ίδια μέρα και μου έβαλε καινούργια (και ας ήταν Σάββατο βράδυ). Διαθέτει σύγχρονες λύσεις για μεγιστοποίηση της ασφάλειας.
  • Avatar ΙΩΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ★★★★★ πριν από 5 μήνες
    Επαγγελματίας άψογος. Χρειάστηκα επειγόντως κλειδί για peugeot 508 … More , 2011 model, ημέρα Κυριακή, μέσα σε 20 λεπτά ήμουν πανέτοιμος. Τιμή φοβερά ανταγωνιστική παρόλο που ήταν Κυριακή. Συγχαρητήρια σε πατέρα και γιο .
  • Avatar Ritsa Dota ★★★★★ πριν από 4 μήνες
    Ταχεία και άψογη εξυπηρέτηση ανήμερα Χριστουγέννων. Η τιμή ήταν όπως … More μιας κανονικής ημέρας. Να τον προτιμήσετε.

Copyright © 2021 - 2024 Μαρίνος Κλειδαράς Λάρισα. All rights reserved | Created by AtMedia.gr
closehomebarsmobilechevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram